Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatki grijeh

Borna Kotromanić se pohvalila kako jede zabranjene prstace

Foto: Instagram
1/4
21.08.2019.
u 19:55

Borna Kotromanić, bivša supruga Luke Rajića, na Instagramu je objavila fotografiju tanjura punog prstaca, zaštićene vrste školjaka čiji su izlov i nuđenje gostima zakonski zabranjeni.

Sa svojih 12 tisuća pratitelja na Instagramu Borna Kotromanić podijelila je kako uživa u prstacima, vrsti školjaka čiji su izlov i nuđenje gostima u Hrvatskoj zakonom zabranjeni.

Uz fotografiju na storyju, koju je vrlo brzo maknula, napisala je: "Slatki grijeh", pri čemu je aludirala da je svjesna štete koju nanosi konzumiranjem ove delicije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Borna Kotromanić često privlači pažnju raznolikim objavama na društvenim mrežama. Nedavno je izjavila da bi se kandidirala za predsjednicu, ali da joj je žao Kolinde. Ne bježi od sukoba na Instagramu pa je nedavno iskritizirala Jelenu Karleušu rekavši da je pjevačica devijacija ideala ženstvenosti, ljepote, senzualnosti.

-  2 000 000 ljudi ovo prati i pretpostavljam uživa?! Devijacija ideala ženstvenosti, ljepote, senzualnosti = socio barometar - oštro je krenula Borna u objavama, na koje je uskoro reagirala i Ella Dvornik koja je već ranije dala do znanja da o Karleuši misli sve najbolje.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Forest Trump
Forest Trump
21:24 21.08.2019.

Kokoš kad se hoce praviti važna nosa po dvorištu glistu u kljunu i kokodače , kokodače i .... još kokodač !!!

HO
horton
20:40 21.08.2019.

Čestitke njenom mužu što je izdržao s njom koliko je izdržao.

Avatar Melankolija
Melankolija
20:28 21.08.2019.

Nevjerojatno, a inspekcija bi joj sad trebala poslati dopis da se gospodja dodje objasniti i naravo uruciti joj veliku kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije