Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala objavom

Borna opet podiže prašinu: 'Kandidirala bih se za predsjednicu, ali žao mi je Kolinde'

Foto: Igor Kralj, Davor Puklavec/Pixsell
1/5
02.07.2019.
u 10:28

Borna Kotromanić podigla je prašinu svojom posljednjom objavom na Instagramu kojom je jasno dala do znanja da bi sebe voljela vidjeti na predsjedničkoj funkciji.

Čini se da je Borna Kotromanić odlučila zaplivati političkim vodama. Nakon što je svoju kandidaturu potvrdio pjevač Miroslav Škoro o istoj je, kako se čini, počela razmišljati i bivša supruga Luke Rajića, Borna Kotromanić. 

1/31

Ona je, naime, na profilu na Instagramu otkrila kako je razmišljala o kandidaturi za predstojeće izbore. 

"Kandidirala bih se, al' žao mi je Kolinde!" napisala je Borna uz kolaž-fotografiju sebe i predsjednice Grabar-Kitarović s proslave 60. rođendana Večernjeg lista.

Foto: Instagram Asos

U komentarima su se javili brojni pratitelji koji se doduše nisu dotaknuli Bornine kandidature već su hvalili njezin modni odabir. 

Damski, profinjeno, elegantno. Baš kako zahtjeva sama prigoda. Top! – samo je jedan od komentara ispod fotografije kojom je Kotromanić odlučila podići prašinu. 

Borni ovo nije prvi put da intrigira javnost svojim objavama. Prošli tjedan privukla je pozornost kritikom na račun Jelene Karleuše i njezinih fotografija koje na Instagramu prati više od dva milijuna pratitelja.  

"2,000.000 ljudi ovo prati i pretpostavljam uživa?! Devijacija ideala ženstvenosti, ljepote, senzualnosti = socio barometar", napisala je tada Borna, a u Karleušinu objavu odmah je stala Ella Dvornik poručivši kako je srpska pjevačica ''žena – zmaj'' koja preživi sve i zbog toga joj je uzor.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

Komentara 8

LI
liliZG
13:11 02.07.2019.

sirota žena ima previše vremena i novca, eto dat ću joj neke prijedloge za donacije: S.O.S. dječje selo Hrvatska, Korak u život, i sl.

DA
dario713
13:23 02.07.2019.

iSve same sponzoruse

IL
ilija26
12:04 02.07.2019.

Mumija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije