Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČETIRI PORODA

Borna Kotromanić pozirala u vrećama za smeće bez šminke: 'Tko to još može ovako s ponosom?!'

Borna Kotromanić
Foto: Instagram
1/4
02.05.2020.
u 09:00

Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić iznenadila je svoje pratitelje neobičnom odjevnom kombinacijom i izazvala oduševljenje.

- Umjetnica bez plagiranja. Tko to još može ovako s ponosom!? A rodila ih 4 - stoji u komentaru pratiteljice Borne Kotromanić, bivše modne dizajnerice i nekoć supruge Luke Rajića nakon što je objavila fotku dok pozira u vrećama za smeće, a svoj dizajn je odlučila je ironično proglasiti "Limited edition".

- Hahahah ovaj profil me redovito oraspoloži. I sama radim na tome da dođem do te razine osobne slobode i samopouzdanja. Stvarno se ne isplati samoograničavati - napisala joj je još jedna pratiteljica koju je razveselio Bornin video u kojem hoda kao na pisti.

Početkom prošlog mjeseca podijelila je s pratiteljima kako provodi vrijeme u samoizolaciji objavivši fotku na kojoj golišavo vozi romobil.

- Pronalaženje ravnoteže pod promijenjenim okolnostima uvijek pokazuje u kakvom ste odnosu sa samim sobom - napisala je Borna i dobila brojne komplimente za svoj izgled. Pratitelji su joj između ostalog napisali kako ima noge poput 20-godišnjeg modela. 

Podsjetimo, iza Kotromanić je brak s  multimilijunašem Lukom Rajićem, od kojeg se razvela 2004. godine. U braku su dobili sinove Bornu, Luku i Frana, a Borna je četvrtog sina dobila s biznismenom Ronom Haleom 2009. godine.

Borna Kotromanić
1/8

U velikom intervjuu za Ekran, Borna je progovorila i o odnosu s bivšim suprugom Lukom.

- Danas smo u korektnim odnosima, ali prošli smo razne faze. Moram naglasiti da ja Luka krasan prema Rafaelu, mojem sinu iz druge veze, i često sve četvero djece zajedno s njim provode odmor. Moje troje starije djece strašno je vezano za Rafaela i u tom ga je kontekstu Luka i prihvatio, što je stvarno lijepo – otkrila je Borna. Nakon što se rastala od Luke Rajića, Borna je prošla nekoliko faza, bavila se modnim dizajnom, zatim je snimala videouratke u kojima je dijelila životne savjete, no dojam je da je riječ o daleko manje ekstravagantnoj osobi nego što se ona sama možda želi prikazati.

Ključne riječi

Komentara 5

ZG
zg1985
10:29 02.05.2020.

nije u redu po novinama ismijavat psihicke bloesnike

LU
lupa
10:22 02.05.2020.

odgovor novinaru: bilo tko tko bi morao uzimati litij, ali ga ne uzima.

Avatar tabadjija
tabadjija
10:11 02.05.2020.

O boze. Reko bi moj pokojni profesor. Ajmo djaci ko ce gluplje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije