Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid veze

Borna Ćorić izbrisao sve fotografije s Valentinom

Foto: Instagram
1/3
19.11.2016.
u 13:00

Tenisač je za 20 rođendan objavio kolaž slilka s obitelji i prijateljima na kojima Valentine Miletić nije bilo i to je dalo naslutiti da je vezi kraj

Mladi tenisač Borna Ćorić prekinuo je vezu s djevojkom Valentinom Miletić. Da imaju problema, vidjelo se na njegovu profilu na Instagramu odakle je maknuo fotografije s djevojkom, s kojom je ljubovao posljednje dvije godine. Naime, Borna je ovih dana proslavio 20. rođendan te na društvenim mrežama objavio kolaž fotografija prijatelja i obitelji, no na njima je nedostajala Valentina. Istodobno je i ona s Instagrama maknula njegove fotografije.

Bila mu je najveća podrška

Nevolje u raju Borna i Valentina zasad nisu komentirali, ali da je ljubavi došao kraj, medijima su otkrili njihovi bliski prijatelji.

 

Uspješni sportaš često je isticao kako mu je ona velika podrška u karijeri, a ona ga je vjerno pratila na turnirima. Tijekom veze par je rado objavljivao zajedničke fotografije s različitih putovanja i trenutaka opuštanja, a tako je bilo i prošle godine kada su Bornin 19. rođendan proslavili na egzotičnim Maldivima. Bivša kraljica Dalmacije, koja je od svoga sada već bivšeg odabranika starija šest godina, atraktivnim fotografijama redovito je plijenila pozornost javnosti i dobivala odobravajuće komentare Borninih obožavatelja.

Znakovit je bio i Valentinin status objavljen sredinom listopada, a riječ je o fotografiji na kojoj usamljena sjedi na Peristilu, u rodnom Splitu. Cijelo to vrijeme sportaš se oporavljao od operacije koljena.

– Dragi prijatelji, neizmjerno me raduje što vas mogu obavijestiti da je operacija koljena uspješno prošla. Iskreno se radujem svima što mi šaljete poruke podrške iz svih krajeva svijeta. Zbog vas ću se vratiti još jači – napisao je tenisač na Facebooku u rujnu nakon operacije, kada ga je upravo Valentina motivirala da se što prije pokrene te ga ubrzo nakon toga izvela u šetnju. Još u kolovozu sve je izgledalo idilično.

Ljubila je i nogometaša Livaju

– Nedostaje mi moja ljubav – poručila je Valentina kada je njezin dragi otišao na turnir u Cincinnatiju, nakon što je ispao iz daljnjeg natjecanja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Dva mjeseca prije, u lipnju, par je romantično proslavio prvu godišnjicu veze.

Što je samo nekoliko mjeseci kasnije pošlo po zlu te je li njihov prekid konačan, zasad znaju samo oni i njihovi bližnji. U rujnu 2013. Borna je zasjeo na prvo mjesto ljestvice tenisača juniora nakon što je u pojedinačnoj konkurenciji pobijedio Australca Thanasija Kokkinakisa i osvojio juniorski Grand Slam turnir US Open.

Od tada je i član hrvatske Davis Cup reprezentacije. Valentina je prije Borne ljubila nogometaša Marka Livaju, a kada je osvojila titulu kraljice Dalmacije snimila je i editorijal u seksi rublju. – Nemam problema s tim. Nemam se čega sramiti. A i navikla sam na to. No potpuno gola ne bih nikad pozirala – rekla je tada. 

>> Borna Ćorić prekinuo s Valentinom Miletić

Komentara 4

DU
Deleted user
13:43 19.11.2016.

Blago dečku ako mu je to najveći problem u životu.

PU
pulizg
18:23 19.11.2016.

hebote prekines sa nekim i onda jos imas 2 dana posla da to sve izbrises sa drustvenih mreza

RI
rikavac
18:49 19.11.2016.

Da Borna nije zavrno pipu pa nemoze uzivat po Maldivima kad nemas kune. Ili je nasla jaceg sponzora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije