Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

Boris Rogoznica priznao: Na pogreškama sam naučio, ne žalim ni za čim

Foto: Instagram
1/8
15.07.2020.
u 12:58

Boris je na svom Instagramu pratiteljima ostavio mogućnost da ga pitaju bilo što, a među ostalima, bilo je i nekih osobnijih pitanja.

Glazbenik Boris Rogoznica i voditeljica i glumica Doris Pinčić početkom lipnja potvrdili su nagađanja kako je njihovu braku došao kraj, a čini se kako Boris ne žali ni za čim. 

1/7

Naime, Boris je na svom Instagramu pratiteljima ostavio mogućnost da ga pitaju bilo što, a među ostalima, bilo je i nekih osobnijih pitanja.

"Da možeš promijeniti nešto u životu, što bi to bilo?" pitala ga je jedna pratiteljica. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Draga, ja MOGU promijeniti sve što želim u životu. Svi možemo! Tako da, sve što sam htio sam napravio i promijenio. Ne žalim ni za čim, na greškama sam naučio, na uspjesima se namučio", odgovorio joj je Boris. 

Ostali su ga pitali kada će doći u poneke dalmatinske gradove, a on je potvrdio da je prije desetak dana bio u Splitu te da nije siguran kada će idući put doći.

Ključne riječi

Komentara 8

SC
schteff
13:16 15.07.2020.

jako bitno. od dva anonimusa napravili ste mega zvijede. patetično . neuspjela voditeljica iskače iz svake reklame a njemu ne ide posao pa su se sad i fiktivno rastali da se čita o njima. JADNO

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
13:25 15.07.2020.

Da li su se rastali zbog dobrobiti djece ili su imali neki važniji razlog? Obitelj je važna. Mir i dobro!

PI
Piksy
15:39 15.07.2020.

Boze zar opet ovi nepodnosljivci..kog briga za njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije