Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU POSVAĐANI

Boris Đurđević: Dugove u tvrtki Colonia produkcija napravio je Kameny

Grupa Colonia
Anto Magzan/PIXSELL
07.06.2017.
u 15:19

Boris Đurđević demantirao je da će podići sudsku tužbu protiv Indire, a dugovi tvrtke ostali su iza Tomislava Jelića

Boris Đurđević demantirao nam je navode kako će pokrenuti tužbu, ali i kako je tvrtka Colonia Produkcija njegovo vlasništvo.

- Sporan porezni dug u iznosu od 383.097,39 kuna.tvrtke Colonia produkcija dug je pravne osobe čiji je vlasnik i jedina ovlaštena osoba za zastupanje Tomislav Jelić, a ne Boris Đurđević. Tvrtka Colonia produkcija u isključivom je vlasništvu Tomislava Jelića,a kako je i zašto nastao porezni dug, nije područje interesa Borisa Đurđevića niti ga je isti prouzročio. Tvrtka Colonia produkcija d.o.o. Tvrtka Colonia produkcija d.o.o.od listopada 2014. godine nema apsolutno nikakve veze s grupom COLONIA, a tako ni s Borisom Đurdevićem obzirom da je isti izašao iz vlasničke i upravljačke strukture tvrtke Colonia produkcija d.o.o. još 2011. godine.Također, u posljednjih desetak godina tvrtka Colonia produkcija d.o.o. koju zastupa Tomislav Jelić, obavlja niz drugih poslova, koji ni na koji način nisu vezani uz grupu COLONIA, osim imenom - stoji u demantiju.

Boris Đurđević ističe kako u Hrvatskoj postoji niz frizerskih salona, kemijskih čistiona, kafića, restorana, teretana i ostalih subjekata koji djeluju pod imenom COLONIA.

- Znači li to da će, u slučaju da neki od tih subjekata budu bankrotirali ili kreiraju porezni dug prema državi ili trećim osobama, opet Boris Đurđević biti odgovoran za to samo zato što je vlasnik imena i žiga glazbene grupe?! - pita se Đurđević.

Đurđević se referirao i na tvrdnje kako je Jelić napustio Coloniju jer su se u rad grupe počeli petljati Indirini i Borisovi supružnici.

- Tomislav Jelić nikada pri odlasku iz grupe COLONIA, niti u jednom trenutku, niti u jednom kontekstu, nije negativno komentirao supruga Indire Levak niti suprugu Borisa Đurdevića. Boris Đurdević smatra kako je krajnje neprofesionalno, neetično i posve maliciozno godinama blatiti suprugu Borisa Đurđevića koja nikad nije imala veze s grupom COLONIA; nije vodila PR grupe COLONIA, nije išla na koncerte s grupom COLONIA, nije prisustvovala niti jednom sastanku grupe. Jedino što mediji mogu nagađati da je sporno, jest što je Boris Đurdević supruzi povjerio pisanje nekih od tekstova novih skladbi grupe COLONIA, što ni na koji način nije utjecalo na poslovanje grupe, niti je vrijeđalo itijednog člana grupe COLONIA, jer Boris Đurđević o tome nema nikakva saznanja. Također, Boris Đurdević i ranije je znao uzimati tekst za skladbe grupe COLONIJE od drugih tekstopisaca, pa su tako tekstove za pjesme "Njeno ime ne zovi u snu", "Primadona", "Dok je tebe i ljubavi" pisali drugi hrvatski tekstopisci - stoji u demantiju Borisa Đurđevića.

Komentara 2

SI
sipuranikola
07:46 08.06.2017.

Ros pija

ZI
zico
01:45 08.06.2017.

uvijek sve zavrsi sa tuzbama oko novaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije