Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u seriji sila

Boran Aga postaje ujak, Narin rađa malu Jaren

Sila (1)
Foto: Nova TV
1/3
03.04.2013.
u 14:31

Boran je svjestan da Berzan ne priznaje nikakva pravila te da je spreman na sve.

U novoj epizodi serije Sila koju možete pogledati večeras na Novoj TV Berzan je odlučan u namjeri da otme Bedirhana, a Zelihina majka nazove Borana te mu kaže da je Hašmet aga nestao. Husejin se ipak neće oženiti s Ajše koja je pak sretna što se Šivan vratio iz bolnice. Boran je svjestan da Berzan ne priznaje nikakva pravila te da je spreman na sve. Zeliha želi čuti svog oca, međutim nije svjesna da je on ubijen. Boran objavljuje Zelihinoj majci da je Hašmet aga mrtav. Iako polako gubi strpljenje, Boran se nastavlja boriti ne odstupajući od puta koji smatra ispravnim. Narin dobiva trudove te uskoro rađa malenu Jaren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije