Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doktorica quinn

Bondova djevojka nedavno je proslavila 73. rođendan, a evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
1/14
10.03.2024.
u 16:30

Jane Seymour 15. veljače proslavila je 73. rođendan, a novinarima je na jednom eventu priznala da ne bi željela da je mlađa, te da je sretna jer je vodila jako bogat život i sklopila brojna prijateljstva.

Glumicu Jane Seymour publika pamti po dvije uloge koje su joj obilježile karijeru, prva je ona Bondove djevojke u nastavku 'Živi i pusti umrijeti', a druga je uloga doktorice Quinn u seriji ''Dr. Quinn, žena vrač''. Lijepa glumica nedavno je proslavila svoj 73. rođendan
- Puno ljudi me pita: 'Ne želiš li da si mlađa?', a odgovor je, ne jer sam toliko toga prošla, imam puno iskustva, vodila sam tako bogat život i sklopila brojna prijateljstva, Moj život je ispunjen i sada sam, nadam se, puno mudrija - rekla je Jane novinarima na jednom eventu. 

Maestro Special Screening at the Academy Museum of Motion Pictures on December 12, 2023 in Los Angeles, CA Featuring: Jane Seymour Where: Los Angeles, California, United States When: 12 Dec 2023 Credit: Nicky Nelson/WENN Photo: KH1/WENN
Foto: KH1

Prije nekoliko godina je otkrila koja je tajna njezine mladolikosti i fit izgleda. 

- Osjećam se kao da ima 17 godina jer sam u istoj formi kao i prije 50 godina. Vježbam pilates i redovita šetam uz plažu i hranim se zdravo. Nikada nisam bila na dijeti niti planiram biti. Trudim se u svemu biti umjerena i to savršeno funkcionira - izjavila je glumica koja je sada u sretnom braku s redateljem Davidom Greenom. Za njih je bio fatalan susret nakon što se 38 godina nisu vidjeli ni čuli. Taj susret odigrao se nakon što je Jane saznala da je suprug James Keach vara sa zajedničkom poznanicom, a u isto to vrijeme i David je shvatio da je njegov dugogodišnji brak gotov. 

VEZANI ČLANCI:

- Slučajno smo se sreli, shvatili da smo oboje slobodni i zajedno smo od tog trenutka. Srećom, nisam uopće morala izlaziti na spojeve, ispričala je glumica. Jane se već godinama drži svojih rituala koji podrazumijevaju ujutro šalicu kave i tijekom dana samo jedan obrok. 

VIDEO Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

- Obično ustanem, trčim uz plažu  i onda zaboravim jesti do podneva. Moj suprug David povremeno posti, pa ne jede prije 14 sati. Ako kasnije ogladnim, pojedem malo tamne čokolade i popijem čašu vina, to je obrok, zar ne? Mislim da je najvažnije osjećati se dobro u svojoj koži. Ja sada imam isto kilograma koliko sam imala kad sam pohađala baletnu školu, sa 17 godina - otkrila je Jane. 

VIDEO 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije