Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi livia

Bolna životna drama nove kraljice meksičkih sapunica

brito
Foto: Promo
1/2
29.06.2014.
u 22:45

– Livia proživljava vrlo teško razdoblje i živi u tišini. Proživjela je strašnu bol prouzročenu materijalom koji joj je bio ubrizgan. Potražila je liječničku pomoć, ali oporavak ide sporo – ispričala je prošli mjesec glumičina prijateljica.

Da u ovom trenutku bilo kojeg Hrvata pitamo što misli o Meksikancima, vjerojatno ni jedan ne bi imao lijepih riječi. No pitamo li ih što misle o putenoj 27-godišnjoj meksičkoj glumici Liviji Brito, uz predočenje njezine fotografije, pohvalnih epiteta, uvjereni smo, ne bi nedostajalo.

Mediji ovu rasnu Sjevernoamerikanku rođenu na Kubi nazivaju jednom od najseksi žena svijeta trenutno, a Livia svoju ljepotu i raskošne fizičke atribute zna dobro iskoristiti. Bez zadrške se fotografira obnažena i tako si otvara vrata u svijet meksičkih sapunica. Glumačku karijeru počela je sporednim ulogama u telenovelama "Pobjeda ljubavi" i "Ponor ljubavi", za koje je osvojila nagrade za najbolju mladu glumicu. Već u sljedećoj sapunici "Znaj da te volim", koju gledamo na HTV-u, igra protagonisticu Nataliju koja se nađe usred nesvakidašnje životne drame - dozna da je prevarom udana za zlog brata blizanca čovjeka kojeg voli! I u privatnom životu Brito je nedavno doživjela veliku traumu od koje se oporavlja. Naime, zbog polimerskih implantata koje si je dala ubrizgati u stražnjicu prije pet godina dobila je jaku infekciju te je patila od nepodnošljivih bolova. Nije željela da joj ubrizgaju njezino vlastito masno tkivo, nego se odlučila na modernu metodu čije su posljedice u to vrijeme bile slabo poznate i to je platila.

– Livia proživljava vrlo teško razdoblje i živi u tišini. Proživjela je strašnu bol prouzročenu materijalom koji joj je bio ubrizgan. Potražila je liječničku pomoć, ali oporavak ide sporo – ispričala je prošli mjesec glumičina prijateljica. Livia živi u strahu kako bi sve moglo završiti jer posljedice ove opasne i rizične operacije mogu biti kobne. Obožavatelje je umirila kada je prije par tjedana na Twitteru objavila: – Život je puno slađi u teretani. Dok vježbate, osjećate samo sreću.

Trenutno najperspektivnija meksička glumica rodila se 21. srpnja 1986. u Havani. Njezina majka Gertrudis Pestana poznata je primabalerina, a otac Rolando Brito bio je vodeći kubanski glumac prije nego što je okrenuo novu stranicu u životu i s obitelji imigrirao u Meksiko kada je njegovoj kćeri bilo 13 godina. Ondje je otvorio kubanski restoran u kojem je Livia radila kao konobarica, a poslije je počela raditi kao model kako bi si financijski olakšala studij poslovne administracije. Sada kada postaje nova kraljica sapunica, upravo joj obitelj pomaže da ostane čvrsto na zemlji.

– S obitelji sam ostala vrlo bliska. Roditelji su uvijek uz mene i paze da se ne umislim – kaže zvijezda. Otkako je postala slavna, dodaje, život joj se nije puno promijenio.

– Živim iz dana u dan i uživam u svemu dobrom što mi se događa. Život mi se nije puno promijenio, jedino što svakim danom upoznajem sve više ljudi koji vole one što radim i čestitaju mi. To je čista sreća. Zbog slave se ničega nisam odrekla. I dalje slobodno šećem parkovima, idem na plažu... Naravno, prolaznici me redovito zaustavljaju da bi se fotografirali sa mnom i dobili autogram – zahvalna je Livia. Iako je mediji i publika smatraju božanstvenom, tvrdi da je daleko od idealne žene. – Idealna žena mora biti sigurna u sebe i vrlo zrela, a ja sam daleko od toga – iskrena je glumica čiji savršeni muškarac mora biti ovakav: – Inteligentan, karizmatičan i mora se osjećati dobro u vlastitoj koži. Mora biti dovoljno odgovoran da se brine za svoju obitelj i odgaja djecu i da ne zaboravi iskazivati ljubav i poštovanje. 
Te kvalitete, čini se, nije našla u bivšim dečkima, kolumbijskom salsa-pjevaču Dannyju Franku i glumcu Salvadoru Zerboniju. Livia je medijima otkrila i što prvo učini kad se probudi.

Žao mi je što je tako, ali čim ujutro otvorim oči, pročitam SMS-ove i e-mailove s mobitela. Ovisna sam o poslu i cijelo vrijeme provjeravam jesam li dobila novu poruku od agenta. Ne mogu se odvojiti od mobitela – priznaje.

Komentara 1

MA
mamunamegalo
12:43 29.06.2014.

koza si jke ušpricala u guz kemiju nekakvu i zato je lijepa..ima li uopće koja da nije umjetna..fujjjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije