Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški dani

Tyson Fury zamolio pratitelje da mole za njegovu novorođenu kćer: 'Na intenzivnoj je'

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.08.2021.
u 21:46

Boksač Tyson Fury (32) jučer je postao otac kćerkice Athene, koja je nakon poroda morala ostati na intenzivnoj njezi. Tysonu i supruzi Paris (32) Athena je šesto dijete, a boksač je objavio kako je majka dobro.

Boksač Tyson Fury (32) jučer je postao otac kćerkice Athene, koja je nakon poroda morala ostati na intenzivnoj njezi. Tysonu i supruzi Paris (32) Athena je šesto dijete, a boksač je objavio kako je majka dobro.

-Molim vas da se svi pomolite za moju djevojčicu koja se rodila jutros. Athena Fury, rođena 8.8. Bog je velik- napisao je boksač na Instagram storyju jučer, a danas je s pratiteljima podijelio kako je malena bolje te kako se nada da će uskoro biti puštena s intenzivne njege.

- Hvala svima na porukama podrške. Beba je stabilno i nadam se da će danas izaći s intenzivne njege. Molim vas molite se i dalje za nju, Bog vas blagoslovio - napisao je Fury.

Foto: Instagram/ gypsyking101

Par uz Athenu ima još petero djece, Venezuelu (9), Princea Johna Jamesa (8), Princea Taylora II (4) i Princea Adonisa Amaziaha koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

Paris i Tyson na svojim društvenim mrežama često objavljuju obiteljske fotografije, a boksač često ističe kako mu je obitelj najvažnija.

- Ništa drugo nije bitno. Posao, novac, bogatstvo, karijera, ništa nije toliko bitno. Uvijek možeš zaraditi još novca i naći novi posao. Ono čemu se vraćaš je tvoja obitelj ne možeš nadoknaditi propušteno vrijeme s njima, izjavio je boksač.

VIDEO Vesna Dragojević: “Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu”


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije