Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

"Boksač, pa izbacivač..." Stanković riješio nedoumicu i otkrio tko mu ove nedjelje stiže u goste

Foto: Facebook
1/6
08.09.2021.
u 12:00

"Boksač, pa izbacivač, pisac, politički komentator... Sve odlične kvalifikacije da nam bude gost. Vidimo se u nedjelju", napisao je ranije na Facebooku emisije Stanković, a u komentarima su gledatelji nagađali o kome se radi, ali voditelj i urednik nije im odmah otkrio ime svog gosta.

Nakon što je jučerašnjom objavom Aleksandar Stanković zaintrigirao pratitelje na društvenim mrežama najavom novog gosta u emisiji ''Nedjeljom u 2'', voditelj i urednik emisije otkrio je tko mu stiže u goste. Riječ je o piscu Miloradu Popoviću s kojim će, kako je najavio, razgovarati o aktualnim zbivanjima u Crnoj Gori.

– Boksač, pa izbacivač, pisac, politički komentator... Sve odlične kvalifikacije da nam bude gost. Vidimo se u nedjelju – napisao je ranije na Facebooku emisije Stanković, a u komentarima su gledatelji nagađali o kome se radi, ali voditelj i urednik nije im odmah otkrio ime svog gosta.

Stankoviću će ovo biti druga emisija nakon ljetne stanke. Stanković je dio svog godišnjeg odmora proveo s obitelji, a zatim je posjetio Albaniju i na ovaj put otišao na svom omiljenom prijevoznom sredstvu – motociklu.

"'Vožnja motora najveći je oblik slobode', tvrdi mi prije par dana jedan dobronamjerni Hercegovac. Pa dobro, možda baš i nije tako jer putnici na biciklu, ili pješaci čine se još 'slobodniji', ali motor putovanju daje dozu avanturizma i mogućnost meditacije i zato motor volim. Kad od Nevesinja kreneš ka Gackom, prikočiš pred zavojem i nagneš se...", napisao je na Instagramu Stanković jednu crticu sa svog putovanja, a potom se javio i iz Albanije te ovako prenio svoje dojmove pratiteljima na Instagramu:

"Jedna bez majice... Pet kilometara plaže. Pijesak i milijun ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kava je 6 kuna, a ručak 40. Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to bulšit, čovjek na čovjeku bla, ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave. Albanija", zaključio je Stanković. 
 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije