Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bojan Jambrošić u potrazi za najboljim ljubavnim pjesmama

Valentinovo ili Dan zaljubljenih prava je prilika da u velikom stilu razotkrijete svoj talent koji će možda prepoznati i 24-godišnji pjevač i pobjednik prve sezone RTL-ova glazbenog šoua Hrvatska traži zvijezdu Bojan Jambrošić.
27. siječnja 2010. u 15:28 1 komentara 4 prikaza
Bojan Jambrošić
Foto: Angel

Ljubav je inspirirala velike pjesnike za najljepše stihove ikad napisane na ovom svijetu pa zašto ne bi i vas. Valentinovo ili Dan zaljubljenih prava je prilika da u velikom stilu razotkrijete svoj talent koji će možda prepoznati i 24-godišnji pjevač i pobjednik prve sezone RTL-ova glazbenog šoua Hrvatska traži zvijezdu Bojan Jambrošić.

Naime, Hrvatska pošta i Večernji list s Bojanom kreću u potragu za najljepšim i najoriginalnijim ljubavnim pjesmama. Sve što je potrebno jest svoje ljubavne stihove pretočiti u pismo i poslati ga. Glazbeni talent iz Čakovca i veliki romantičar, koji je nedavno izdao prvi album “Bolji od ljubavi”, izabrat će 14 najljepših pjesama koje će uz Večernji list u posebnoj knjižici izići na Valentinovo. Sudionike natječaja očekuju vrijedni darovi i iznenađenja. Natječaj još traje, stoga požurite i možda baš vaša pjesma bude među 14 objavljenih.

Pjesme treba poslati poštom najkasnije do 8. veljače na adresu:

NAJLJEPŠA LJUBAVNA PJESMA, PP 514, 10002 Zagreb.

A kad je ljubav u pitanju, šutljivi i tajanstveni Bojan još uporno taji ima li nekog kome posvećuje svoje ljubavne stihove i tko će mu biti u zagrljaju na Dan zaljubljenih. Iako su ga mediji spajali s pjevačicom u usponu Carlom Belovari koja mu je nakon šoua  Hrvatska traži zvijezdu postala dobra prijateljica, mlađahni pjevač se o svojim emocijama nerado izjašnjava.

- Još se uvijek nisam zaljubio, zaokupljen sam glazbom pa ljubav može malo pričekati. Nemam određeni tip, važno mi je da je djevojka osjećajna i da se razumijemo, a samouvjerenost i držanje su mi privlačne osobine. Kad trebam prići djevojci, obično sam povučen i malo govorim – rekao je prije nekoliko mjeseci mladi Čakovčanin dodavši da ne vjeruje u ljubav na prvi pogled.

Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima