Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAUDIO SAM SEBI

Bivši suprug Nine Morić pušten iz zatvora: 'Psihički je labilan, mora se liječiti'

Fabrizio Corona
Foto: Instagram
1/6
16.04.2021.
u 23:00

- Sjedim na zahodu i palim cigarete, bez majice, s podignutim hlačama, vidim na desnoj ruci ranu od prethodnog dana, dva šava, koja sam napravio tako što sam se ubo olovkom, napisao je Corona i dodao da se tada počeo gristi poput kanibala

Fabrizio Corona, bivši suprug manekenke Nine Morić pušten je iz zatvora zbog zdravstvenih razloga, nakon što je tamo proveo mjesec dana. Naime, odvjetnici bivšeg paparazza žalili su se višem sudu, tvrdeći kako mu je u zatvoru narušeno psihičko zdravlje.

Podsjetimo, Corona služi petogodišnju kaznu zbog iznuđivanja novca od poznatih osoba, budući da je radio kao paparazzo.  Kako pišu talijanski mediji, Corona se i u zatvoru nastavio samoozljeđivati.  Novine Il Messaggero izvijestile su o dugom pismu koje je bivši VIP fotograf poslao Massimu Gilettiju, svom velikom prijatelju, koji ga je s čuđenjem i žaljenjem pročitao u svom televizijskom programu "Non è dell'Arena", emitiranom na La7. 

- Recite Massimu da se osjećam užasno i želim da zna što mi se dogodilo. Tražio sam da mi se dozvoli da odem u toalet da pušim.

Dali su mi upaljač, praktički me non stop kontroliraju trojica pravosudnih policajaca. Sjedim na zahodu i palim cigarete, bez majice, s podignutim hlačama, vidim na desnoj ruci ranu od prethodnog dana, dva šava, koja sam napravio tako što sam se ubo olovkom, napisao je Corona i dodao da se tada počeo gristi poput kanibala. 

 - Pljuska krv posvuda, po licu, ustima, rukama, očima, prsima. Osjećam neobičan okus, sviđa mi se. Noć je i grizem sve, kožu, meso, tetovaže, komade stakla. Osjećam se nezadrživo i nemam više kočnica, napisao je u šokantnom pismu Corona koji je počeo i štrajk glađu. 

Corona ima puno simpatizera koji su smatrali kako nije u redu da ga se zatvori. Zbog toga je i Nina Morić na Instagramu počela dobivati puno ružnih poruka, nakon čega je zaključala profil. 

VIDEO: Nika Turković bila je gošća Večernjakove desetke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije