Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA NA TAJLANDU

Bivši suprug Doris Pinčić u društvu misteriozne djevojke! Imao zanimljiv razlog za novu tetovažu

Foto: instagram
1/47
30.03.2024.
u 21:00

Glazbenik i bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić, Boris Rogoznica, trenutno se nalazi na Tajlandu. Otkrio je novu tetovažu na svom tijelu. Na ruci je istetovirao malenog slona i to nekoliko dana nakon kritika članova udruge 'Prijatelji životinja' u vezi njegovog jahanja slona i potezanja za surlu.

Glazbenik Boris Rogoznica ovih dana odmara se na Tajlandu, a nedavno su ga kritizirali članovi udruge 'Prijatelji životinja' zbog njegovog jahanja slona i potezanja za surlu

- Sablaznile su nas i rastužile fotografije glazbenika Borisa Rogoznice koji je tijekom putovanja u Tajland jahao na slonu i potezao ga za surlu. Budući da je s jedne od svojih objava uklonio komentare, da se zaključiti da su mnogi njegovi pratitelji itekako svjesni iznimne okrutnosti koja se krije iza iskorištavanja egzotičnih životinja, a sve to radi fotografiranja i razmetanja na društvenim mrežama - napisali su tada u svojoj objavi, a Boris Rogoznica im nije odgovorio.

No, sada se pohvalio novim detaljem na svom tijelu kojim bi mogao poslati poruku članovima 'Prijatelji životinja'. Na gornjem dijelu desne ruke istetovirao si je malog slona i srce iznad njegove surle. Dio procesa objavio je na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram screenshot

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

 

Bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić trenutno uživa na tajlandskom otoku Koh Phangan, a društvo mu pravi nepoznata žena. Na svom profilu objavio je set fotografija na kojima uživa izležavajući se na plaži, dok se njegova partnerica sunča u minijaturnom crvenom bikiniju.

- Čekajući najluđi party u galaksiji - napisao je u opisu fotografija, a u komentarima mu se javila majka Jadranka. - Ok, poslat ću čestitku ranije - napisala je majka referirajući se na rođendan glazbenika, 25. ožujka. - Hoćeš li preživjeti ovu noć? Ugasit ću mobitel i dati pratnji na čuvanje, može?! - odgovorio joj je. U novoj objavi vidi se da je Boris uživao u tulumu i da je veselo proslavio 37. rođendan. 

GALERIJA: Boris Rogoznica

1/41

Podsjetimo, 17. ožujka glazbenik je objavio fotografiju sa zagrebačkog aerodroma uz opis: - Dragi moji svi! Konačno je započelo moje dugo iščekivano putovanje u najluđu i najekstremniju zemlju na planeti. U zemlju vječnog sunca, ljeta, božanstvenih plaža i nacionalnih parkova, u zemlju osmjeha, avantura i razuzdane zabave. Putujem na Tajland! Samostalno, spontano, bez agencije. Prva postaja Bangkok. Držite fige da ovaj dugi let prođe dobro.

U Bangkoku je obilazio hramove, a posjetio je i sky bar na 64. katu Lebua State tornja koji je, kako je istaknuo, najpoznatiji po scenama iz filma "Mamurluk 2". Rogoznica često objavljuje fotografije i videozapise s putovanja, a ranije je otkrio da mu je daleki Tajland dugo bio na listi želja za putovanje.

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije