Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Bivši Severinin menadžer: 'Siguran sam da ona nema veze s postupcima svog supruga'

Foto: Igor Kralj/Duško Jaramaz/Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
09.06.2019.
u 11:27

Nakon što je Milan Popović u intervjuu za Blic.rs otkrio da je napravu nalik svijeći ispunjenu katranom Igor Kojić ostavio pred vratima i bivšem Severininom menadžeru Edvinu Softiću, Večernji list ga je upitao za komentar na nastalu situaciju.

Bivši Severinin suprug Milan Popović s kojim pjevačica više od pet godina vodi sudsku borbu oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom u intervjuu za Blic.rs otkrio je nove pojedinosti oko naprave koja mu je ostavljena pred vratima dan uoči novog ročišta u Zagrebu.

Naime, naveo je kako je istu napravu pred svojom zgradom "dobio" i bivši Severnin manadžer Edvin Softić.

- Igrom slučaja taj isti dan Igor Kojić je taj isti predmet nosio na vrata bivšem PR manageru Severine Edvinu Softiću. On mu je zalupio vrata, a kasnije je taj isti objekt našao u liftu zgrade gdje živi - rekao je Popović dodavši da je prijavio slučaj policiji.

Iako nam se Edvin Softić isprva nije javio da prokomentira Milanove riječi, uspjeli smo dobiti komentar dan kasnije.

- Obzirom da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno govoriti. Mogu samo reći da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju on a nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga. Isto tako vas molim da sve dalje upite o konkretnom slučaju kontaktirate moju odvjetnicu gđu. Jadranku Sloković. Pozdrav - stoji u SMSu kojeg nam je Edvin jutros uputio.

Podsjetimo, nakon što je srpski Telegraf objavio na naslovnici da je Severina pokušala ubiti bivšeg partnera Milana Popovića s kojim vodi sudsku bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, pojavila se i video snimka na kojoj netko ispred ulaza u kuću Milana Popovića stavlja nešto pred vrata. Na toj snimci koju objavljuje Republika.rs muškarac se automobilom marke Audi Q8 parkira nedaleko od kuće Milana Popovića i izlazi iz  automobila te ostavlja nešto pred vratima zagrebačkog doma Milana Popovića, a sve to snimile su nadzorne kamere postavljene na kući. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:40 09.06.2019.

..predpostavljam da čovjeku iskazuju prijetnju a tončica čeljuska bi trebala dobiti opomenu pred otkaz i maknuti je sa tv-a jer baba lupeta..u najmanju ruku sram je može biti..

ŽO
žoržet
11:40 09.06.2019.

nevjerojatno kakve sve bedastoće i maloumni potezi ne postaju vijestima u ovom globalnom medijskom turbofolk svijetu vulgarnog konzumerizma trivijalnih i u osnovi dosadnih sadržaja... još će nam nakraju tzv. bespuća povijesnih zbiljnosti 'naših' ustaša i partizana postati zanimljiva, neovisno o tome što nas koštaju budućnosti - one bolje, naravno:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije