Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 dana nakon odlaska

Bivši reporter Nove TV pohvalio se novim angažmanom: 'Nema odmora!'

Foto: Nova TV, Facebook
1/4
05.04.2019.
u 13:23

Zadarski novinar Šime Vičević prije nepunih tjedan dana napustio je redakciju Nove TV, a umjesto odmora, s osmijehom na licu prionuo je na posao.

Novinar Šime Vičević prije skoro tjedan dana oprostio se od informativne redakcije Nove TV. Zadranin je nakon dugih osam godina odlučio otići s najgledanije komercijalne televizije, no od novinarstva nije se dugo odmarao.

U jednoj zadarskoj gimnaziji održao je predavanje o istinitom izvještavanju i fake newsu, a gostujućim predavanjem Šime, koji je po struci profesor talijanskog i engleskog, pohvalio se na svojem Facebooku.

– Nema odmora! Evo me u zadarskoj Gimnaziji Vladimira Nazora u ulozi gosta predavača. Na Erasmusovu razmjenu u Hrvatsku su stigli učenici završnih razreda srednjih škola iz Španjolske, Njemačke i Švicarske. U dva blok-sata predavanja na engleskom jeziku tumačim im razliku između istinitog izvještavanja i fake newsa. A dok ekipa vrijedno rješava zadatke koje sam im postavio, još ćemo pretresti europsku političku scenu. Želja mi je vidjeti što ova mlada ekipa misli o svojim političarima, a bavit ćemo se i izborima za Europski parlament. I da, ovo mi je golemi gušt i hvala organizatorima na pozivu – napisao je Vičević uz fotografiju na kojoj sa širokim osmjehom pozira u učionici.

Foto: Facebook/RTL

Poslovne ponude nakon odlaska s Nove TV zadarskom reporteru pristižu sa svih strana, a iako bi ga mnogi ponovno vidjeli na malim ekranima, Šime je ovime dokazao kako odlično plovi i profesorskim vodama i to prenoseći mladim generacijama znanje o medijima koji su bili i ostali njegova najveća ljubav. Iza Vičevića je 10 godina televizijskog staža, a prije Nove TV iskustvo je stjecao na lokalnoj televiziji Vox, gdje je započeo svoj profesionalni put.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:46 05.04.2019.

Eto, covjek doktorirao Fake News na Novoj, sada treba prenijeti znanje na potencijalni buduci kadar..

IL
ilijan
15:39 05.04.2019.

Šime dobar si i kao čovjek i kao novinar.

ZV
zvonimir13
16:54 05.04.2019.

Volio bih da i moj životopis VL svaki dan reklamira !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije