Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turbulentna veza

Bivši nogometaš i pobjednik Big Brothera kažnjen: Divljao ispred stana svoje djevojke

Foto: Instagram
1/4
19.03.2020.
u 18:07

Kako je priznao Obilinović na Prekršajnom sudu u Splitu, sve se događalo u svibnju prošle godine, nakon što je par nekoliko puta prekidao i ponovno počinjao svoju turbulentnu vezu.

Romano Obilinović Žorž ovih je dana kažnjen sa 189 kuna kazne zbog noćnog divljanja ispred vrata stana Marine Raguž, piše 24 sata. Marina i Romano upoznali su se u Big Brotheru 2016., iz kojeg je Obilinović izašao kao pobjednik, s nagradom od 183.700 kuna. 

Kako je priznao Obilinović na Prekršajnom sudu u Splitu, sve se događalo u svibnju prošle godine, nakon što je par nekoliko puta prekidao i ponovno počinjao svoju turbulentnu vezu. 

1/26

Romano Obilinović došao je oko 22 sata u zgradu na Pujankama gdje su zajedno živjeli, no Marina ga nije htjela pustiti jer su se prethodno posvađali. Žorž je lupao po vratima i vikao, a susjedi su zvali policiju. 

-  Sad sam dobro, zajedno živimo u tom stanu i žao mi je što se sve dogodilo - kazao je Romano na sudu u u rujnu prošle godine, pa sutkinji nije preostalo nego da mu presudi najmanju moguću kaznu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije