Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVEZLI JE NA PSIHIJATRIJU

Bivša žena Charlieeja Sheena privedena jer je tukla djecu

Brooke Mueller
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
17.11.2016.
u 13:47

Kako je objavio TMZ, Brooke je policiji jučer prijavio mještanin Salt Lake Cityja, koji je vidio Brooke ispred autopraonice kako viče na sedmogodišnje blizance Boba i Maxa, koje je dobila u braku sa Sheenom

Bivša supruga Charlieja Sheena, glumica Brooke Mueller (39) hospitalizirana je i nad njom će se obaviti psihijatrijsko promatranje nakon što je navodno istukla svoju djecu i pokušala pobjeći s njima u nepoznatom smjeru. Kako je objavio TMZ, Brooke je policiji jučer prijavio mještanin Salt Lake Cityja, koji je vidio Brooke ispred autopraonice kako viče na sedmogodišnje blizance Boba i Maxa, koje je dobila u braku sa Sheenom.

Boca "žicala" cigaretu

Večer prije toga Brooke je viđena u jednom baru, kamo je došla bosa i pitala goste cigaretu. S njom su bili blizanci i dadilja, s kojom se posvađala, a zatim otišla. Nakon toga se navodno pokušala prijaviti u nekoliko hotela u okolici. Policija ju je nakon svega pronašla u SUV-ju, na cesti oko 100 kilometara od Salt Lake Cityja. Nju su odveli, a djecu odveli na sigurno.
Sheen i Mueller bili su u braku od 2008. do 2010. U travnju ove godine Brooke ga je tužila za neplaćanje alimentacije u vrijednosti 89 tisuća dolara. Mjesec dana prije toga Sheen je tražio da mu se smanji alimentacija zbog toga što zarađuje puno manje nego 2011., kad je ta odluka donesena. Inače, Mueller se već dosad nekoliko puta liječila zbog ovisnosti o kokainu.

>>Charlie Sheen razvodi se od supruge Brooke Mueller

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:03 17.11.2016.

jadna djeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije