Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su obitelj

Blizanci Charlieja Sheena oduzeti bivšoj supruzi Brooke Mueller

brooke mueller
Press Association/PIXSELL
06.05.2013.
u 11:20

Denise Richards, bivša Sheenova supruga, preuzela je brigu o četverogodišnjim dječacima

Četverogodišnji  blizanci Charlieja Sheena, koje je dobio s bivšom suprugom Brooke Mueller, oduzeti su majci, prenose američki mediji. Za njih će se brinuti još jedna bivša Charliejeva supruga, Denise Richards.

Losanđeleški odjel za djecu i obitelj odveo je dječake iz Muellerinog doma u četvrtak navečer zbog brige za njihovu sigurnost, s obzirom na optužbe o njenom neprestanom drogiranju.

Ovo nije prvi put da je Richards uskočila kako bi pomogla svom bivšem suprugu i njegovoj bivšoj ženi. Već se prije brinula o blizancima dok se Mueller navodno liječila u centru za odvikavanju. Richards ima dvije kćeri iz braka sa Sheenom i jednu usvojenu kći.

U prosincu je Richards rekla da je uvijek više nego spremna pomoći kad god je to potrebno.

– Oni su naša obitelj, oni su Samina i Lolina braća. Ja ne bih mogla zamisliti odrastanje bez svoje sestre, stoga sam tu za dječake kad god je potrebno – rekla je Denise.

Sheen je bio u braku s Richards od 2002. do 2006., a s Mueller od 2008. do 2011.

 

>>Glumac Charlie Sheen postat će – djed

>>Nakon tri propala braka Charlie Sheen neće se više ženiti

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije