Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potaknula raspravu

Bivša voditeljica Nove TV objavila zadatak koji je dobio njezin sin (8). Biste li ga vi znali riješiti?

Foto: Twitter, Petar Glebov/Pixsell
1/9
08.05.2020.
u 17:18

Tomić je početkom 2017. godine napustila Novu TV nakon 9 godina provedenih na televiziji i svoju karijeru nastavila u službi za odnose s medijima HSS-a.

Bivša voditeljica i novinarka na Novoj TV Ivana Tomić na svom je Twitter profilu objavila zadatak koji je u školi dobio njezin sin te tako pokrenula raspravu na društvenim mrežama.

1/9

“Pitanje u udžbeniku za drugi razred: Navedite plavo i ljubičasto povrće. E sad, ako je, što i jest, patlidžan ljubičaste boje, što je plavo?” upitala je i priložila fotografiju zadatka u kojem se od školarca traži da nacrta voće i povrće u zadanim bojama. Mnogi su ostali zbunjeni, a bilo je i onih koji su pokušali dati svoj prijedlog odgovora.

"Imaš neke plave vrste krumpira, krastavca. Naravno da dijete iz drugog osnovne to neće i ne mora znati”, napisao je jedan Ivanin pratitelj s kojim se i ona složila.

"Plavi kupus, plavi batat, plavi kukuruz...", nadovezali su se drugi. "GMO. Udžbenici budućnosti" - našalio se jedan pratitelj, a Ivana je naposljetku otkrila da je njezin sin na mjesto gdje je trebao ucrtati plavo povrće stavio veliki plavi X.

Inače, Tomić je početkom 2017. godine napustila Novu TV nakon 9 godina provedenih na televiziji i svoju karijeru nastavila u službi za odnose s medijima političke stranke HSS.

Ključne riječi

Komentara 16

BI
Binga01
20:26 08.05.2020.

S obzirom da je glasnogovornica HSS-a trebala bi znati da je rješenje Blaupunkt.

Avatar tabadjija
tabadjija
08:08 09.05.2020.

Koliko vidim zadatak nije nacrtati sve voce/povrce te boje. U cemo je problem. I majce mogu biti razlicitih boja pa je djete nacrtalo u jednoj boji.

VL
vlatx
09:52 09.05.2020.

Koji je cilj ovog teksta? Da mi riješimo djetetovu zadaću, pomognemo mami koja nema pojma ili da se obrušimo na učiteljicu koja nema veze sa ovom knjigom osim što je koristi u radu? Zar će ova "mama" svaki zadatak djeteta objavljivati na internetu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije