Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Miščević

Bivša TV voditeljica o Stavrosovoj smrti: 'Sinu sam tog dana morala postaviti najteže pitanje'

Zagreb: Predstavnici UBER-a predstavili dje?je sjedalice koje se mogu posebno naru?iti
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
10.05.2023.
u 15:46

Bivša RTL-ova novinarka i voditeljica Ana Miščević majka je 13-godišnjeg dječaka kojeg je dobila u vezi sa Stavrosovim sinom Milom

Prije točno tjedan dana u Klinici za plućne bolesti Jordanovac svoje je oči zauvijek sklopio Jasmin Stavros. Preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 69. godini života, a od kralja zabave, kako su ga mnogi nazivali, protekle subote oprostili su se brojni prijatelji, štovatelji i članovi obitelji na splitskom groblju Lovrinac. U tužnoj povorci bio je Stavrosov jedini unuk Milo (13), sin Stavrosovog sina Mila i poznate televizijske novinarke i bivše RTL-ove voditeljice Ane Miščević koja se emotivnim riječima od glazbenika oprostila na društvenim mrežama. 

"Dao bi’ sto Amerika,
Sve na svijetu ja bi’ dao
Tek da sjednem na verandu
Pa uz karte i bevandu brojim valove..

...stih je iz jedne od najljepših pjesama koje je otpjevao Jasmin Stavros, legendarni Staki koji je umro 3. svibnja u 69. godini. Danima već čitamo prekrasne priče iz njegova osebujna života i dugogodišnje karijere koja će ostati upamćena kao jedna od najvećih u Hrvatskoj", započela je Miščević svoju objavu pa otkrila i neke pojedinosti iz privatnog života prerano preminulog glazbenika. 

"I doista je bio velik čovjek, kako tvrde prijatelji, poznanici, obožavatelji. Bio je mnogima omiljeni pjevač, legenda i kralj zabave, a nama, njegovoj obitelji, bio je dida, suprug i otac koji je na toj verandi u Prigradici na Korčuli živio svoje najljepše dane. Ima ta veranda za nas mnogo dublje značenje. Ondje smo ga imali samo za sebe, a on je uživao u tom dragocjenom vremenu koje je dijelio samo sa svojom obitelji. Dida, kako sam ga zvala, bio je neponovljiv. Volio je ljude, život... imao je prodornu energiju i odlučnost, a opet mirnoću, vjeru i poniznost. Toliko životnih radosti i mudrosti prenio je na mog sina, unuka Mila kojemu se beskrajno veselio. Na toj verandi stvarno smo sjedili uz bevandu i ribu, najljepše uspomene i priče - brojali valove na koje je pucao pogled s drvenog stola uz koji bismo provodili najviše vremena. Bio je brižan, strašno cool, pravi frajer i gospodin, životan, mudar, zabavan. Sjećam se s koliko je strpljenja unuka učio loviti ribu u čemu je bio pravi maher, a kada bih ga nazvala i rekla da mali ima test iz glazbenog i mora učiti, bez razmišljanja bi uzeo svoju klavijaturu i s Milom vježbao. Imali su njih dvojica neko svoje vrijeme koje će zauvijek ostati kao najljepša uspomena. Nažalost, prebrzo ispričana", navela je Miščević. Iako je iskusna novinarka, otkrila je i da je jedno od najtežih pitanja morala postaviti upravo svom sinu na dan kad je preminuo Jasmin Stavros. 

- “Milo, što želiš napisati didi za ispraćaj” -  jedno je od najtežih pitanja koje sam postavila svom sinu tog svima nama preteškog dana kada smo se morali oprostiti od dide. “Dao bi sto Amerika da te opet vidim ja, volim te dida. Tvoj Milo”, rekao je, a uz te se stihove od njega i oprostio noseći njegovu fotografiju u tužnoj povorci koja je na splitskom groblju Lovrinac ispratila ovoga neponovljivog čovjeka na neki drugi svijet. A na ovom će ostati u najljepšoj uspomeni i srcima, zauvijek.
Dida, hvala na svemu! - zaključila je shrvana Ana Miščević.

Foto: Instagram

VIDEO Stručnjaci o uspjehu Leta 3: O Hrvatskoj sada priča cijeli svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije