Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Bivša supruga našeg nogometaša usred zime objavila sliku u oskudnom badiću

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
17.01.2020.
u 19:24

Bivša manekenka Iva Šarić je odlučila počastiti fanove na Instagramu jednom ljetnom fotkom.

Fotografijom u bikiniju, Iva Šarić je podsjetila fanove na vruće ljeto. U komentarima ispod objave su se nizali komplimenti, a ona je jednostavno u objavi poručila: "Ljeto, ljeto gdje si".

"Najljepša Hrvatica", "Top topova", "Savršena", "Vrh života", samo su neki od komentara na fotografiju, a jedan pratitelj postavio je posebno pitanje vezano uz njenu savršenu figuru.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kako?! Kako uspiješ uz dvoje djece i sve obaveze izgledati ovako prekrasno? Jel paziš na svaku kaloriju ili imaš poseban plan prehrane i trenera? - stoji kao pitanje znatiželjnog pratitelja.

Premda su iza nje dva poroda, Iva izgleda odlično i radi na svojoj liniji. Ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona koje je dobila u braku s nogometašem Jerkom Lekom.

Zaljubili su se 2008., a vjenčali 2012. godine u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Za veliki događaj Iva je odabrala jednostavnu čipkastu vjenčanicu koju je za nju navodno dizajnirala Matija Vuica, dok je Jerko za veliki dan obukao elegantno crno odijelo. Prvu čestitku, i to onu najslađu, dobili su od svojeg petomjesečnog sina Carlosa kojeg je Iva odmah primila u naručje kad je obred bio gotov. a na izlasku iz crkve mladencima su njihovi gosti čestitali gromoglasnim pljeskom, tamburaši su zasvirali pjesmu "Sad kad došla si".

S euforičnim svatovima zapjevao je i bračni par. Zatim su sjeli u Jaguar, na kojem je dominirao veliki bijeli cvjetni aranžman, i odvezli se do Golf&Country kluba, gdje su priredili feštu za svojih 300 uzvanika. Među brojnim poznatim uzvanicima bili su i nogometaši Nikola Pokrivač s tadašnjom djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Goran Sablić sa suprugom Monikom te manekenka Fani Stipković. 

O razvodu Ive i Jerka pisalo se 2017., a da se rastaju, priznali su u ožujku 2018. godine.
 

Ključne riječi

Komentara 8

OI
Oidar
23:02 17.01.2020.

Gornja usna tako prirodna original BASF, kada dodje u pedeset usne će joj ličiti na guzu od mandrila, biti će "ljepša" od Nine Moric.

MO
moriss77
19:42 17.01.2020.

Evo i ja sam oduševljen sa bivšom manekenkom sa instagrama..sa damom

DP
d0m_p3r1gnon
21:15 17.01.2020.

Definitivno jedna od najljepsih Hrvatica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije