Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Zgodna bivša supruga domaćeg nogometaša pokazala dekolte i oduševila pratitelje

Foto: Instagram Asos
1/4
26.09.2019.
u 19:00

Premda su iza nje dva poroda, Iva izgleda odlično i radi na svojoj liniji. Ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona koje je dobila u braku s nogometašem Jerkom Lekom.

Bivša supruga Jerka Leke, Iva Šarić stalno oduševljava pratitelje na Instagramu svojim fotkama.

Na toj društvenoj mreži prati je preko 50 tisuća ljudi, koji joj ostavljaju oduševljene komentare i gomile lajkova. Sada je objavila fotografiju u zlatnoj haljini koja je naglasila njezin dekolte.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Premda su iza nje dva poroda, Iva izgleda odlično i radi na svojoj liniji. Ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona koje je dobila u braku s nogometašem Jerkom. Zaljubili su se 2008., a vjenčali 2012. godine u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Za veliki događaj Iva je odabrala jednostavnu čipkastu vjenčanicu koju je za nju navodno dizajnirala Matija Vuica, dok je Jerko za veliki dan obukao elegantno crno odijelo. Prvu čestitku, i to onu najslađu, dobili su od svojeg petomjesečnog sina Carlosa kojeg je Iva odmah primila u naručje kad je obred bio gotov. 

Na izlasku iz crkve mladencima su njihovi gosti čestitali gromoglasnim pljeskom, tamburaši su zasvirali pjesmu "Sad kad došla si". S euforičnim svatovima zapjevao je i bračni par. Zatim su sjeli u Jaguar, na kojem je dominirao veliki bijeli cvjetni aranžman, i odvezli se do Golf&Country kluba, gdje su priredili feštu za svojih 300 uzvanika.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Među brojnim poznatim uzvanicima bili su i nogometaši Nikola Pokrivač s tadašnjom djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Goran Sablić sa suprugom Monikom te manekenka Fani Stipković.

O razvodu Ive i Jerka pisalo se 2017., a da se rastaju, priznali su u ožujku 2018. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:03 26.09.2019.

Trazi se sponzor...

SC
schwertransport
20:05 26.09.2019.

Neka proba neki drugi sport

IP
info_punkt
19:23 26.09.2019.

ako se hoćeš udat za nogometaša, moraš imat usta ko somina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije