Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trening

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' otkrila je kako vježba bez teretane i sprava

Foto: Instagram Asos
1/8
03.09.2019.
u 20:07

Nina Martina Korbar i nakon showa je nastavila sa zdravom prehranom i redovitim vježbanjem.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica showa "Život na vagi" s brojnim pratiteljima na Instagramu često dijeli savjete o mršavljenju  i otkriva im u čemu je tajna njezinog uspjeha.

Ona je zahvaljujući showu izgubila više od 70 kilograma i nakon izlaska iz showa nastavila se pridržavati pravila zdrave prehrane i nije zanemarila vježbanje.

Mnogi traže izgovore i opravdanja zašto ne mogu vježbati, pa se tako često kao izgovor može čuti nedostatak sprava za vježbanje ili novaca za plaćanje teretane. Nina Martina je i za to pronašla rješenje i podijelila ga s obožavateljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Vježbala je u prirodi i napisala je kojim redoslijedom je izvodila vježbe i koje je sve vježbe odradila.  - Trening je vrlo eksplozivan i odličan za cijelo tijelo, isprobajte ga - rekla je Nina. 

Komentara 2

ST
Stručnjak
22:17 03.09.2019.

otkrila je to i u prošlih 48 članaka o njoj.

DU
Deleted user
07:35 04.09.2019.

Našla je ona najbolji recept, troši se na više načina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije