Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u trudnoći

Bivša missica otkrila spol svog prvog djeteta: 'Sretna sam do neba!'

aleksandra grdić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
04.02.2016.
u 10:59

Trenutačno je u četvrtom mjesecu trudnoće i priznaje da uživa u blaženom stanju.

Nakon što je nedavno priznala da očekuje svoje prvo dijete, bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić za Story je otkrila i spol prinove koja će joj ovo ljeto uljepšati život. 

– Presretna sam, sretna do neba! Očekujem sina – rekla je Aleksandra koja dječaka očekuje s partnerom Markom Šijakovićem.

Trenutačno je u četvrtom mjesecu trudnoće i priznaje da uživa u blaženom stanju.

– Ulazim u jedno novo razdoblje, novo poglavlje života. Ova stvar koja mi se dogodila novo je poglavlje života... Majčinstvo koje me očekuje, jednostavno nemam nimalo straha, mislim da će sve biti prekrasno, da će bebica ići sa mnom kamo i ja budem išla – otkrila je 35-godišnja manekenka prije mjesec dana kada je ekskluzivno za InMagazin potvrdila nagađanja o trudnoći. 

>>Aleksandra Grdić očekuje bebu: 'Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života'

>>Aleksandra Grdić i Nives Gvojić uživale u provodu u novom zagrebačkom klubu

Komentara 1

MA
mamunamegalo
11:38 04.02.2016.

jadno to dijete. .pitaj Boga ćiji je mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije