Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baby boom

Bivša Miss Universe Sarah Ćosić rodila sina

sarah ćosić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
31.12.2013.
u 14:33

Sarah Ćosić, Miss Universe Hrvatske 2009., na svijet je donijela sina Luku

Sarah Ćosić, Miss Universe Hrvatske 2009., na svijet je donijela sina Luku. Sa suprugom Jozom Sarah uživa u prvim danima roditeljstva.

Jelena Maroš, misica iz 2007., prije četiri mjeseca rodila je sina Ivana. Atraktivnoj Jeleni i njezinom suprugu Saši Franjkiću koji žive u Splitu ovo je također prvo dijete.

Elizabeta Burg, prošlogodišnja misica koja se sa svjetskog izbora vratila s osvojenim jedanaestim mjestom, trudna je šest mjeseci. Mlada Elizabeta blista u trudnoći i veseli se svakom trenutku sa suprugom Josipom Delačem s kojim će proslaviti ulazak u Novu godinu.

Na ovogodišnji izbor Miss Universe Hrvatske 2014. prijavio se rekordan broj djevojaka, čak njih četiri stotine. Kojih će se dvadeset djevojaka natjecati na finalnom izboru za Miss Universe Hrvatske 2014. u travnju sljedeće godine, tek ćemo saznati.

>>Znate li čime se bave nekadašnje Miss Universe Hrvatske?

Komentara 3

AN
Andreeejjj
21:58 31.12.2013.

...a tko je tatica????

ĆA
ćaćaća
14:58 31.12.2013.

pa kako se to desilo...

PO
Pomeja
09:12 02.01.2014.

Bravo ! Cure su fertilne i plodne. I to je Hrvatska. Pridonose borbi protiv bijele kuge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije