Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renata Lovrinčević Buljan

Bivša misica pozirala u minijaturnom badiću i pokazala video s mora: 'Kakvo tijelo'

Foto: Instagram
1/7
19.07.2023.
u 18:53

Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju "seksi mamom", što je ona ponovno dokazala još jednom objavom

Renata Lovrinčević Buljan (47) naša je poznata fitness trenerica i nekadašnja Miss Universe Hrvatske. Uz to je i majka Borne Buljana (18), vratara Hajdukovih juniora. Zgodna Renata rado na svojim društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a u uskim i kratkim kombinacijama često se pojavljuje na događanjima. Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju "seksi mamom", što je ona ponovno dokazala još jednom objavom.

Pozirala je besprijekornom figurom u minijaturnom rozom badiću, a objavila je i video u kojem skače u more. 

"Najbolja si", "Sve si", "Sirene postoje, ti si jedna od njih", "Djevojka od milijun dolara", "Kakvo tijelo", "Lijepe li žene", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Titulom Miss Universe Lovrinčević Buljan se okrunila 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu s plutačom u ruci (Pamela Anderson moment). Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi. 

VEZANI ČLANCI

- Zvali su turističku zajednicu Brela da koja je ona mala tamna jer tad sam imala tamnu kosu. Proslijedili su mi njihov poziv u hotelsku sobu i tako sam završila na izboru za Miss – prisjetila se jednom prilikom Renata kojoj je u žiriju sjedila slavna slavna glumica Gabriela Spanic.

Bila je i splitska mažoretkinja, a i dan danas na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe žene. Bivša misica tako još uvijek nosi kratke haljine kojima ističe vitku liniju, a zanosnim fotografijama pozornost često privlači i na društvenim mrežama. Renata je danas fitness instruktorica te ponosna majka dvojice sinova, a gotovo tri desetljeća u ljubavi je s profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu. Kako je često isticala u intervjuima iz prošlosti, takva joj suprugova odluka nije bila nimalo draga niti laka, no uvijek je isticala kako je veliki borac, pa je i to preživjela uz podršku obitelji i prijatelja.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije