Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila je video

Bivša misica i mama Hajdukovca (47) pokazala fit liniju i guzu u tangicama: 'Ne mogu vjerovati'

Najvažniji modni doga?aj u Splitu privukao poznate dame
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
24.07.2023.
u 10:10

Renata je ovaj put privukla pažnju novim snimkama na kojima je pozirala u minijaturnom crnom badiću i tangicama. Prvo je pozirala, a nakon toga je potrčala uz stepenice te pokazala u kakvoj je formi.

Renata Lovrinčević Buljan (47) naša je poznata fitness trenerica i nekadašnja Miss Universe Hrvatske. Uz to je i majka Borne Buljana (18), vratara Hajdukovih juniora. Zgodna Renata rado na svojim društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a u uskim i kratkim kombinacijama često se pojavljuje na događanjima. Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju "seksi mamom", što je ona ponovno dokazala još jednom objavom.

Renata je ovaj put privukla pažnju novim snimkama na kojima je pozirala u minijaturnom crnom badiću i tangicama. Prvo je pozirala, a nakon toga je potrčala uz stepenice te pokazala u kakvoj je formi. Njena figura je nevjerojatna i često je predmet komplimenata u komentarima. 

 

''Gledam ponovo i ponovo i ne mogu vjerovati'', ''Najzgodnija'', ''Dobra guza'', ''Renata je primjer i nadahnuće za muško i žensko, mlade i stare, života i živosti'', ''Savršena linija i izgled'', pisali su joj pratitelji. 

Titulom Miss Universe Lovrinčević Buljan se okrunila 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu s plutačom u ruci (Pamela Anderson moment). Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi. 

VEZANI ČLANCI:

- Zvali su turističku zajednicu Brela da koja je ona mala tamna jer tad sam imala tamnu kosu. Proslijedili su mi njihov poziv u hotelsku sobu i tako sam završila na izboru za Miss – prisjetila se jednom prilikom Renata kojoj je u žiriju sjedila slavna slavna glumica Gabriela Spanic.

GALERIJA Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

Najvažniji modni doga?aj u Splitu privukao poznate dame
1/31

Bila je i splitska mažoretkinja, a i dan danas na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe žene. Bivša misica tako još uvijek nosi kratke haljine kojima ističe vitku liniju, a zanosnim fotografijama pozornost često privlači i na društvenim mrežama. Renata je danas fitness instruktorica te ponosna majka dvojice sinova, a gotovo tri desetljeća u ljubavi je s profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu. Kako je često isticala u intervjuima iz prošlosti, takva joj suprugova odluka nije bila nimalo draga niti laka, no uvijek je isticala kako je veliki borac, pa je i to preživjela uz podršku obitelji i prijatelja.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu scenu koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

Komentara 8

IL
ilija26
11:09 24.07.2023.

Stara makni se, sramotis dijete

OL
olujasviholuja2
11:02 24.07.2023.

Ovako se podaju u Amsterdamu

VR
vruljica
10:57 24.07.2023.

Jel njoj nešto fali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije