Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukla se iz javnosti

Bivša Mamićeva snaha pozirala na poslu s poznatom kolegicom: 'Najljepše Hrvatice'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
24.09.2020.
u 09:49

Iako više nije eksponirana jedna od njezinih rijetkih fotografija s posla na društvenim mrežama oduševila je mnogobrojne pratitelje.

Moniku Kravić posljednjih se godina gotovo ne može vidjeti u javnosti, a svoj privatan život čuva i od znatiželjnika na društvenim mrežama. Bivša televizijska voditeljica nekada je plijenila pažnju gdje god se pojavila, a nakon udaje za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, u potpunosti posvetila se majčinstvu i obitelji.

1/8

Nedugo nakon razvoda Monika se vratila na posao, no na žalost mnogih obožavatelja njezino lijepo lice više se ne može vidjeti na malim ekranima. Svoju medijsku karijeru odlučila je dalje graditi na narodnom radiju gdje već više od dvije godine radi u programskom odjelu i sudjeluje u kreiranju sadržaja. Iako više nije eksponirana jedna od njezinih rijetkih fotografija s posla na društvenim mrežama oduševila je mnogobrojne pratitelje. Monika je, naime, osvanula na Instagram profilu voditeljice narodnog radija Tatjane Jurić s kojom je zajedno radila na projektu 'Koncert u tvom domu'.

- Na terenu. Spremne za lajv - napisala je Tajana u opisu fotografije na kojoj pozira s Monikom dok im lica prekrivaju simpatične zaštitne maske. "Najljepše Hrvatice", "Dva para prekrasnih okica", "Ljepotice",, "Predivne",  samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Monika se proslavila još tijekom showa Story Super Nova, a jedno je vrijeme radila kao voditeljica 'Red Carpeta' na Novoj TV. Ubrzo se povukla s malih ekrana zbog ljubavi, a nakon bračnog brodoloma novu sreću pronašla je u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, sina odvjetnika Željka Olujića.

Njihova ljubav započela je navodno još prošle jeseni, a u ožujku ove godine po prvi puta su snimljeni zajedno u romantičnoj šetnji na ulicama glavnog grada.

Komentara 1

LI
liliZG
12:14 25.09.2020.

ljepota je u očima promatrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije