Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 20-ima

Bivša Feminemka objavila kako je izgledala 2007.godine i poželjela je ovu promjenu

Pamela Ramljak
Foto: PROMO
1/7
19.07.2019.
u 21:56

Profesorica glazbene kulture i pjevačica Pamela Ramljak koja je nekad bila članica benda Feminem objavila je fotografiju staru 12 godina te samoj sebi uputila šaljive kritike.

Pamela Ramljak, bivša Feminemka koja je s bendom Feminem predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2005. i samostalno u Oslu 2010. godine, objavila je fotografiju iz 2007. godine i osvrnula se na vlastiti izgled u s kritikom i iznenađenjem u šaljivom tonu.

- Prije 12 godina, 12!?!?. Iskreno, kao da je bilo prije 3 maksimalno. Ovo je 2007. I zblajhana Pamela s tankim obrvama i ćevap tenom. Sve bih promijenila osim stomaka. Imam naglu želju da odem u teretanu... - napisala je ispod fotografije nakon koje su se redali pozitivni komentari.

Foto: imdb

Naime, mnogi pratitelji su se šokirali jer su mislili su da se radi o nedavnoj fotografiji.

- Dok nisam pročitala da je prije 12 godina... Meni si ista - poručili su joj, a pjevačica Žanamari Perčić u komentaru tvrdi da je - preslatka.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

 

Ključne riječi

Komentara 3

RI
ribar110
22:14 19.07.2019.

Sve bi promijenila osim stomaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije