Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pamela Ramljak u najizazovnijem izdanju do sad!

Pamelin suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji Antun.
09. srpnja 2018. u 13:28 3 komentara 1782 prikaza
Pamela Ramljak
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Brzu, ljetnu i modernu pjesmu po uzoru na trenutne svjetske trendove snimila je Pamela Ramljak.

Nova pjesma Pamela Ramljak kakvu do sada "NIKAD" nismo čuli!

Na bajkovitim lokacijama uz more i pijesak u Tučepima i Živogošću snimljen je i video spot za pjesmu „Trag njenih usana“.

Ovog su puta redateljsku palicu u ruke uzeli supružnici Žanamari i Mario Perčić za V.R.H. Production.

Veselje Prinove koje su obilježile godinu slavnih obitelji

Atmosfera na setu je bila odlična pošto se Pamela i Žanamari znaju već odavno i već su na prvu kliknule jer, kako kaže Pamela, Žana ima oko za detalje.

„Samo snimanje je bilo odlično, zabavno i u divnoj atmosferi. Žana i Mario su veliki profesionalci.  Žana ima oko za detalje i sjećam se kad sam došla u montažu da sam prvi put doživjela da mi se svaka scena sviđa jer me je napokon snimala žena koja vidi sve kao i ja, tako da je ovo početak naše suradnje što se tiče videospotova. Iako su najavljivali kišu, oba dana snimanja imali smo veliku sreću jer nas je kiša zaobišla.“ – rekla je Pamela prilikom predstavljanja pjesme i spota.

Pamela Ramljak SREĆA U OBITELJI Pamela Ramljak: Biti majka je čudesno!

Pamelin suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji Antun.

- Snimanje spota bi zaista bilo nemoguće bez mog supruga koji je držao Antuna koji je htio biti dijelom svake scene – kazala je Pamela koja se na kraju zahvalila dečkima iz Sensimar resorta koji su nosili više od 500 metara 200kg težak baldahin s bazena na plažu na 30 stupnjeva.

Pamela Ramljak SREĆA U OBITELJI PJEVAČICE Pamela Ramljak rodila malog Antuna!

Tekst i glazbu za pjesmu „Trag njenih usana“ je pisao Ante Pecotić, a aranžman i produkciju je radio Bojan Šalamon Shalla.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale