Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna gazdarica

Bivša dadilja tuži Sharon Stone jer joj nije plaćala prekovremeni rad

sharon stone
reuters
24.05.2012.
u 12:54

Erlinda Elemen tvrdi da ju je glumica omalovažavala i dala joj otkaz nakon što je zatražila da joj plati prekovremeni rad.

Erlindu Elemen početkom prošle godine Sharon Stone je otpustila nakon što je tražila da joj glumica plati prekovremene sate. Erlinda je tuži za nepravedno otpuštanje, vrijeđanje njena filipinskog porijekla i za otkaz koji je dobila nakon što je tražila da joj se plati prekovremeni rad.

Sharon je zabranila Erlindi da puno govori pred njenim sinovima Roanom, Lairdom i Quinnom jer nije htjela da počnu govoriti s Erlindinim naglaskom.

Glasnogovornik Sharon Stone izjavio je da su sve optužbe bivše dadilje neosnovane što će glumičin odvjetnik i dokazati na sudu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije