Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLAĐI ZARUČNIK

Bivša BB stanarka koja je zaludila mnoge otkriva: 'Još sam zaručena i sve bih ponovila'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/10
01.05.2020.
u 14:51

Jedna od najpoželjnijih stanarki Big Brothera Barbara Šegetin (30) u nizu odgovora na postavljena pitanja na Instagramu otkrila je kako krati vrijeme u izolaciji.

Izolacija je uzela maha u svijetu reality zvijezde Barbare Šegetin (30) koja je na svom Instagramu dala fanovima da joj postavljaju pitanja, a među njima su bili i "Jesi li još uvijek zaručena?" "Kako imaš mišljenje o Big Brotheru nakon toliko godina?", "Kako podnosiš ovo ludilo?".

1/14

Spremno je odgovarala na svako postavljeno pitanje pa je tako potvrdila da je još uvijek zaručena. To se dogodilo na dočeku 2020. godine u beogradskom hotelu gdje je dečku Lazaru, koji je nekoliko godina mlađi od nje, nakon nekoliko mjeseci veze rekla "Da". Zasada se o njemu jedino zna da je iz Crne Gore, a detalje o vezi vješto skrivaju.

- Lazar je sve ono što sam tražila u muškarcu. Volim da je uredan, vrijedan, da drži do sebe i da mi je pravi prijatelj - rekla je za 24 sata prije nekog vremena.

Foto: Instagram screenshot

Barbari je prva na zarukama čestitala sestra Tina, ali nije ju oduvijek pratila sreća u ljubavi, ali ona ne odustaje od ljubavi.

Podsjetimo, Šegetin je zaruke s bivšim dečkom iz Beograda prekinula nakon šest mjeseci u kolovozu prošle godine. – Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pokraj njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije i samo sam presjekla. Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak – povjerila se manekenka prijateljici. Sad već bivšeg zaručnika upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Bio ju je osvojio, kako je govorila, karizmom i dobrotom, pisala su tada 24 sata.

Barbara se nakon Big Brothera preselila u Beograd gdje živi i njezina sestra Tina.

Sada je fanovima otkrila da ovu karantenu podnosi vrlo dobro jer, kako kaže, okružena je ljudima koje najviše voli. Potom je usljedilo pitanje što misli o sudjelovanju u Big Brotheru nakon svih godina, a tu je sve ugodno iznenadila.

Foto: Instagram screenshot

- Fali mi ponekad...Opet bi' sve ponovila - bila je kratka.

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 1

Avatar NancyUI75
NancyUI75
22:25 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije