Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko želi biti milijunaš?

Biste li vi znali odgovor? Iskoristio džoker na pitanju koje bi trebali znati svi Hrvati

Foto: HRT
1/3
05.11.2020.
u 21:26

Mladi natjecatelj zapeo je na sedmom pitanju za četiri tisuće kuna, a pitanje je glasilo: 'Koji se grad ne može pohvaliti solanom?'.

U večerašnjoj emisiji 'Tko želi biti milijunaš?' svoje znanje odlučio je provjeriti mladi student Ruben Findrle. Na samom početku voditelj Tarik Filipović natjecatelju se unaprijed ispričao ako ga tijekom emisije nazove Robert Kumerle (iz serije Bitange i princeze) jer je to ime, kako kaže, previše puta izgovorio.

Foto: HRT

Ruben, 23-godišnjak, koji inače dolazi iz Poreča, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu studira ruski jezik i komparativnu književnost, a u slobodno vrijeme često ide na kvizove. Mladi natjecatelj zapeo je na sedmom pitanju za četiri tisuće kuna, a pitanje je glasilo: 'Koji se grad ne može pohvaliti solanom?'.

Foto: HRT

Ponuđeni odgovori bili su Pag, Nin, Hvar i Ston, a Ruben je bio primoran na ovom pitanju iskoristiti džoker zovi. Džoker mu je odmah kazao kako je točan odgovor Hvar, a Ruben se složio s njim i nastavio svoj put prema milijunu koji će se nastaviti u idućoj epizodi.

 

Komentara 23

DU
Deleted user
06:14 06.11.2020.

Pa i nije bio tako loš s obzirom da da studira na Filozofskom fakultetu...

Avatar Behemot
Behemot
00:31 06.11.2020.

Ja sam jednom bio na tv kvizu, adrenalin me tako lupio da pola sata nakon emisije nisam znao kako se zovem. Za ime sam bio siguran ali za prezime ne bih dao ruku u vatru :)

Avatar Nilski konj
Nilski konj
07:59 06.11.2020.

Večernji list u svom naslovu implicira da oni koji ne znaju odgovor na postavljeno pitanje pa tako i sam natjecatelj nisu Hrvati. Zanimljivo od novina čiji cenzori svako malo brišu komentare da im ovakve poruke mržnje prolaze pod normalno!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije