Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunio prerušavanjem

Biste li slijedili njegove savjete za vježbanje?

Arnold Schwarzenwegger
Foto: Youtube (screenshot)
1/4
22.01.2014.
u 21:03

Arnold Schwarzenegger se prerušio, stavivši lažne brkove, šiltericu i periku, u fitnes instruktora Howarda te nepoznatim ljudima davao savjete za vježbanje

Arnold Schwarzenegger vratio se na mjesto zločina, u Gold's Gym u kalifornijskom Veniceu, mjestu gdje je nekad vježbao.

Tom prigodom, Arnie se prerušio, stavivši lažne brkove, šiltericu i periku, u fitnes instruktora Howarda te nepoznatim ljudima davao savjete za vježbanje.

- I, kako ide? Koliko ste pretrčali? - upitao je ženu u teretani dok je vježbala. Nije ga odmah prepoznala, unatoč minimalnoj transformaciji.

Schwarzenegger se prerušio kako bi podržao mentorstvo i aktivnosti After-School All-Starsa, namijenjenje obiteljima s niskim prihodima.

Bivši guverner Kalifornije i bodybuilding prvak u teretani Gold's Gym trenirao je '70-ih, nakon što se preselio u SAD sa 21 godinu.

>>Schwarzenegger s plavom perikom u urnebesnoj reklami za pivo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije