Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna promjena

Biste li je prepoznali? Pjevačica objavila fotku iz vremena kada je bila ovisnica: Alkohol nije bio problem

Foto: Instagram
1/16
02.11.2021.
u 12:01

Simpson je rekla kako ne može vjerovati da su od snimanja fotografije prošle četiri godine. Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol.

Pjevačica Jessica Simpson obilježila je bitnu godišnjicu ovoga tjedna. Otkrila je, naime, kako je trijezna već četiri godine. Pjevačica i modna mogulica na Instagramu je objavila fotografiju iz vremena najteže ovisnosti o alkoholu i napisala da izgleda neprepoznatljivo. 
Simpson kaže kako slika točno opisuje trenutak iz 2017. kada je odlučila prestati piti. 

"Morala sam prestati piti alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smjeru i iskreno, bila sam premorena. Htjela sam preuzeti ulogu vođe razbiti te cikluse u životu kako bih krenula naprijed, a da ne žalim zbog nekog svog izbora." Simpson je kasnije dodala kako ne može vjerovati da su od snimanja fotografije prošle četiri godine. Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol.

"Alkohol nije bilo problem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem." 
Podsjetimo, Simpson je o svojim problemima s alkoholizmom i problemima s težinom progovorila u autobiografskoj knjizi "Open Book".

 

Njezini problemi s težinom započeli su tijekom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea.

Foto: Instagram screenshot

– Imam divnog supruga. Stalno je oko djece i vrijeme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada – istaknula je svojedobno glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula prije svega zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svome partneru.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža "Košulja plava" ili "Za dobra stara vremena": "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije