Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodio štrudlafest

Biste li ga prepoznali? Glumca iz 'Zabranjene ljubavi' ne viđamo često u javnosti

Ozalj: Otvoren tradicionalni 8.  Štrudlafest
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/10
02.09.2023.
u 16:00

Pribičević je u travnju proslavio 40. rođendan, a glumac kojeg ne viđamo često u javnosti pojavio se sada na Štrudlafestu u Ozlju, točnije u Jaskovu - selu štrudle. Zoran je bio voditelj na manifestaciji, na kojoj se pojavio i Domagoj Jakopović Ribafish.

Prošlo je gotovo dva desetljeća otkako je serija ''Zabranjena ljubav'' prikovala brojne gledatelje pred malim ekranima i osvojila njihova srca. A u izvornoj glumačkoj postavi bio je i glumac Zoran Pribičević (40) koji je tumačio lik Danijela Lončara. Pribičević je u travnju proslavio 40. rođendan, a glumac kojeg ne viđamo često u javnosti pojavio se sada na Štrudlafestu u Ozlju, točnije u Jaskovu - selu štrudle. Zoran je bio voditelj na manifestaciji, na kojoj se pojavio i Domagoj Jakopović Ribafish. 

Pribičević je daleko dogurao od prvog pojavljivanja u seriji davne 2004. godine. I danas se bavi glumom, a mogli smo ga vidjeti u poznatim hrvatskim serijama poput “Larinog izbora” ili “Mamutice”, čuti njegov glas u sinkroniziranim crtanim filmovima ili gledati ga na kazališnim daskama. Glumio je i u stranim produkcijama, a brojne roditelje oduševio je i aplikacijom ''Pričalica'' koju je sam osmislio.

VEZANI ČLANCI:

Njegov lik Danijel Lončar u seriji ''Zabranjena ljubav'' bio je miran, pozitivan i emotivan dečko iz susjedstva, a Zoran kaže da je takve najteže glumiti. “Danas bih ga odigrao potpuno drukčije, ali u tom trenutku nisam mogao bolje. Bili smo mladi i bačeni u to”, rekao je jednom prilikom Zoran. Iako je nestao u morskim bespućima nakon druge sezone, nije i s televizijskih ekrana. Osim što se bavi glumom, Zoranova strast je i tjelovježba, čime je sliku neiskusnog Danijela zamijenio slikom zgodnog, zrelog muškarca. Priznaje da ga i danas znaju prepoznati zbog uloge u seriji, iako se otprve ne mogu sjetiti odakle. Koliko se zabavljao za vrijeme snimanja i da mu je serija ostala u dobrom sjećanju, pokazuje objavljivanjem fotografija na kojima su on i bivši kolege pa se prisjećaju i komentiraju neke od najdražih trenutaka na setu i u seriji. 

Foto: Arena Hospitality Group

I danas ga mnogi prepoznaju upravo po toj ulozi, no njemu to ne smeta ni najmanje. – Ne smeta mi to nimalo. To je ipak bila moja prva velika uloga, bio sam vrlo mlad i neiskusan, ali iskustvo, poznanstva i atmosfera s tih snimanja nešto je što ću zauvijek nositi sa sobom – rekao je Zoran Pribičević jednom prilikom za Večernji list. 

VIDEO Preminuo legendarni Jimmy Buffett poznat po hitu 'Margaritaville'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije