Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Vanna ima sestru Jasminu s kojom nikada nije snimljena u javnosti, ali je jako ponosna na njezin uspjeh

Zagreb: Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/8
02.09.2023.
u 14:00

Vanna je djetinjstvo provela u rodnoj Koprivnici gdje je živjela s roditelji i sestrom Jasminom s kojom je nikada nismo vidjeli zajedno u javnosti, ali je Vanna prije šest godina iskoristila društvene mreže kako bi se pohvalila velikim uspjehom svoje sestre

Vanna Vrdoljak jučer je proslavila 53. rođendan i na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva koju je snimio njezin otac.
- Poznata mi je ova klinka, iako ne znam o čemu razmišlja dok ju tata fotka (vjerojatno se malo dosađuje jer je tata tražio idealan light predugo, ali ej, takvi su ti umjetnici)…uglavnom, uvijek me taj rujan malo “okrzne” - napisala je Vanna. Njezin pokojni otac Bolto Ranilović bio je diplomirani inženjer arhitekture i veliku zaljubljenik u fotografiju i svojim fotoaparatom zabilježio je brojne obiteljske trenutke.

Imao je i dvadesetak samostalnih izložbi, a 1998. dobio je nagradu ‘Tošo Dabac’ Fotokluba Zagreb za životno djelo. Vanna je djetinjstvo provela u rodnoj Koprivnici gdje je živjela s roditelji i sestrom Jasminom s kojom je nikada nismo vidjeli zajedno u javnosti, ali je Vanna prije šest godina iskoristila društvene mreže kako bi se pohvalila velikim uspjehom svoje sestre. 

 

 

- Evo, dok čekam nove vijesti, pohvalit ću se svojom sestrom - inovatoricom, izumiteljicom i zaljubljenicom u svoj posao....
"Supisol® zbog svog sastava uravnotežuje okus hrane i jela, te predstavlja jednostavno i efikasno rješenje za proces reformulacije sastava konvencionalnih proizvoda, bez kompromisa na okus. S obzirom da se radilo o inovativnom sastojku koji može u potpunosti zamijeniti običnu, kuhinjsku sol, istraživanja percepcije okusa slanosti, osim u Podravkinom Istraživanju i razvoju, provodila su se i u suradnji s našom akademskom zajednicom, primjenjujući osim uobičajenih standardnih metoda senzorske analitike i inovativne metode ocjenjivanja preferencija potrošača, poput ekspresije emocija u vezi s kušanjem hrane. Rezultati većeg broja testiranja pokazali su kako smo u potpunosti zadovolji očekivanja potrošača u vezi okusa.“ – izjavila je dr. sc. Jasmina Ranilović, direktorica Istraživanja i razvoja Podravke - napisala je tada Vanna na Facebooku i podijelila fotografiju svoje sestre Jasmine. Vannina sestra već je godinama zaposlena kao direktorica Istraživanja i razvoja Podravke.

VIDEO Zgodni hrvatski chef otkrio pikanterije iz svojeg života i otkrio kako se nosi s obožavateljicama

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
15:03 02.09.2023.

Ubilo bi je da je napisala idealno svjetlo umjesto idealan light.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:22 02.09.2023.

Vana na sestrin ili sestra na Vanin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije