Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško odrastanje

Bio je beskućnik, a glumom se počeo baviti slučajno: Miljenik žena ponizio bivšu suprugu i bolesnog sina

Chris Pratt spotted in Hollywood - USA
Foto: OConnor / AFF-USA.com
1/9
29.01.2022.
u 09:00

Američki glumac Chris Pratt (42) danas je jedan od najomiljenijih Hollywoodskih glumaca kojeg publika najviše pamti po ulogama Petera Quilla u Marvelovim 'Čuvarima galaksije' i Owena Gradyja u 'Jurskom parku' koji je s vrtoglavom zaradom od 1,6 milijardi dolara bio najveći filmski hit 2015. godine, no iza uspješnog glumca teško je odrastanje, a glumom se počeo baviti sasvim slučajno.

Američki glumac Chris Pratt (42) danas je jedan od najomiljenijih Hollywoodskih glumaca kojeg publika najviše pamti po ulogama Petera Quilla u Marvelovim 'Čuvarima galaksije' i Owena Gradyja u 'Jurskom parku' koji je s vrtoglavom zaradom od 1,6 milijardi dolara bio najveći filmski hit 2015. godine, no iza uspješnog glumca teško je odrastanje, a glumom se počeo baviti sasvim slučajno.

Markantan izgled, humor i šarm doveli su da holivudske A-liste no nije oduvijek bilo tako. Nakon završene srednje škole upisao je državni fakultet no odlučio se ispisati već u prvom semestru, pa je radio razne poslove kako bi preživljavao: bio je striper i dijelio je kupone za akcijsku kupovinu, a završio je i kao beskućnik na Havajima. 

-Radio sam razne poslove da bih preživio. Bio sam konobar u jednom groznom restoranu na Beverly Hillsu. Nije bilo mnogo gostiju, pa nije bio ni bakšiša. Zbog toga nisam imao novac, pa sam krao ostatke hrane s tanjura- ispričao je glumac, pa otkrio kako mu je razdoblje kada je bio beskućnik bilo jedno od najbezbrižnijih perioda u životu te da su Havaji najbolje mjesto za to.

Glumačku karijeru je započeo sasvim slučajno kada ga je redateljica Rae Dawn Chong vidjela u restoranu 'Buba Gumpa Shrimp Comapny' gdje je čistio stolove. Iako njezin filmski prvijenac 'Prokleti dio 3' nikada nije ugledao svjetlo dana, Chris se upravo zbog te uloge preselio u Los Angeles gdje je otkrito kako se želi baviti glumom.

Nakon nekoliko manjih uloga, u razdoblju od 2011. do 2013. godine glumio je u čak tri filma koja su nominirana za Oscara: 'Igra pobjednika, 'Nulti sat' i 'Ona', a u tom periodu pojavio se na castingu za ulogu Scotta Hatteberga u 'Igri pobjednika' koju iz prve nije dobio jer je bio previše debeo. Chris je tada krenuo s vježbanjem i programom mršavljenja, a iz tjedna u tjedan zvao je producente kako bi bio siguran da uloga neće biti dodijeljena nekome drugom, no nakon izgubljenih 14 kilograma pripala je upravo njemu.

 

Jedna od najboljih godina u karijeri bila mu je 2014. godina, kada je uz uspjeh filmova 'Lego film' i 'Čuvari galaksije' potpisao unosan ugovor s Marvelom. Chris je nekoliko puta odbio dolazak na audiciju za ulogu Petera Quilla jer nije želio ponovo proživljavati poraze koje je ostavio za sobom nakon propalih audicija za 'Zvjezdane staze' i 'Avatara'. 

Uz uspon na glumačkoj sceni Chris se odlučio i za potpunu transformaciju, a u roku od 6 mjeseci izgubio je preko 27 kilograma te je promijenio stil života što mu je 2014. godine donijelo titulu drugog najseksepilnijeg muškrca na svijetu prema magazinu 'People.

Chris je jedan od rijetkih glumaca za koje se ne vežu skandali, no njegov ljubavni život u posljednjih je nekoliko godina u središtu pozornosti. Svoju sada bivšu suprugu Annu Faris upoznao je 2007. godine na snimanju filma 'Odvedi me kući večeras', a unatoč činjenici da je glumica tada bila udana, zaručili su se nakon samo godinu dana te sudbonosno 'da' izrekli 2009. godine na Baliju. 

Ljubavi je došao kraj 2017. godine kada su na društvenim mrežama objavili da se razvode, no kako će ostati prijatelji, a kao razlog se navode Chrisove poslovne obveze i česta putovanja. Iako slovi za 'dobricu' obožavatelji mu nikako ne mogu oprostiti postupak prema bivšoj supruzi koju je ponizio jednim opisom na Instagramu. 

Naime, podijelio je fotografiju s novom suprugom Kathrine, kćerkom Arnolda Schwarzeneggera, a u opis je napisao kako joj je zahvalan jer mu je ona omogućila 'nevjerovatan život i zdravu kćerku'. Ovaj opis ispod fotografije mnogi su protumačili kao direktan udarac i prozivku za Annu Faris njihovog sina Jacka koji se rodio prerano, a Chris i Anna saznali su kako će dječak imati posebne potrebe. 

Chris je tada obećao kako će sinu pružiti ljubav i biti najbolji otac na svijetu, no kako se čini, taj je teret pao na glumicu koju posljednjih godina sve rjeđe viđamo na velikim platnima, dok Prattova karijera cvijeta.

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 


 
Ključne riječi

Komentara 6

AD
adisan
12:21 02.02.2022.

"Hollywoodskih i? ?'(veliko H?), "nevjerovatan"? Zna li itko u Večernjem listu hrvatski pravopis i jezik?

DU
Deleted user
11:24 29.01.2022.

A javnost zna sve sto se dogadalo u njihovom braku ? Da li je doticna pusila, mozda i popila koju jer ipak je to njena sloboda ? Ljudi bi trebali prestati srati o stvarima o kojima ne znaju nista nego samo nagadaju.

Avatar Antihercegovac
Antihercegovac
10:29 29.01.2022.

Kako je točno uvrijedio bivšu suprugu? Ove desničarske aktiviste kojima smeta svaka dlaka treba cancelirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije