Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bill Clinton savjetuje Tigera Woodsa

Bill Clinton savjetuje Tigera Woodsa kako spasiti brak

Tiger Woods
Reuters
02.03.2010.
u 19:10

Tiger je saslušao što mu ima reći bivši američki predsjednik, jer poput njegove žene Elin Nordegren, sadašnja državna tajnica i Clintonova supruga Hillary trpjela je brojne prijevare.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton ponudio je potporu najboljem svjetskom golferu današnjice Tigeru Woodsu kako bi spasio brojnim prijevarama rasklimani brak te savjetovao jedno američko lječilište.

– Istina je, Bill Clinton razgovarao je s Tigerom. Zaželio mu je sve najbolje u danima koji dolaze, kao i što brži izlazak iz bračne krize – rekao je za People Clintonov glasnogovornik Matt McKenna, koji nije kazao kako i gdje su razgovarali bivši predsjednik i najpoznatiji preljubnik među sportašima. 

Tiger je saslušao što mu ima reći bivši američki predsjednik, jer poput njegove žene Elin Nordegren, sadašnja državna tajnica i Clintonova supruga Hillary trpjela je brojne prijevare. Unatoč “izletima”, bila mu je čvrsta podrška, pogotovo u teškim trenucima kad je svijet upoznat s aferom s Monicom Lewinsky. Međutim Elin nema političkih ambicija i njezin CV može istrpjeti razvod, pogotovo kad je tješi činjenica da se rastaje s jednim od najbogatijih sportaša svih vremena.

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:34 02.03.2010.

Brak koji treba spasavati odavno je propao.

OB
-obrisani-
23:53 02.03.2010.

Ja misla Bill Clinton politicar, a on seks konsultant. Nes ti?! Da li je i drzavna tajnica dala kakvu izjavu glede crvenog nosa?

OR
orisis
11:58 03.03.2010.

Tiger ne bu nikad s tim prestal i Cellina je u pravu shto ga ostavlja.Osim ako se ne slozhe da im je objema dozvoljeno okolo shvrljati i dalje chuvati njihovu vezu zbog djece ili ne znam kojih drugih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije