Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima su bili omiljeni

Bili su najpopularniji likovi u seriji koju su obožavali i Hrvati, ali velika tragedija promijenila je sve

Foto: Youtube screenshot
1/5
07.02.2021.
u 10:00

Osim klasičnog zapleta, nekima se svidjela i činjenica da su u njoj bili i elementi hantastike, pa su među žiteljima gradića Harmony bili i vještica Tabitha i lutak Timmy.

Američka sapunica 'Strasti' uveseljavala je mnoge gledatelje kada se prikazivala u hrvatskoj. Serija je mnogima bila među omiljenima, bez obzira na sve loše kritike koje je skupila. 

Osim klasičnog zapleta, nekima se svidjela i činjenica da su u njoj bili i elementi hantastike, pa su među žiteljima gradića Harmony bili i vještica Tabitha i lutak Timmy. 

Timmyja je utjelovio glumac Josh Ryan Evans, koji je preminui u 21. godini. Baš taj dan se emitirala i serija u kojoj on umire, a kreatori su u planu imali da se pojavljuje povremeno kao duh, koji će nadgledati ostale likove. Zbog toga što je Evans preminuo, nisu mogli realiziryti taj plan.  Osim Timmyja, neki su zavoljeli i vješticu Tabithu.

Nju je igrala glumica Juliet Mills, koja je gradila karijeru i nakon što je prestala snimati 'Strasti'. Mills je već dugo u braku, točnije više od 40 godina, s 18 godina mlađim kolegom Maxwellom Caulfieldom, a imaju dvoje odrasle djece.  

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije