Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerala je

Bila je zvijezda sapunica i 90-ih je bila na vrhuncu slave, a ljepotu je upropastila operacijama

Foto: Profimedia
1/7
11.12.2019.
u 08:00

Hunter Tylo glumila je u brojnim američkim sapunicama, a sada ima 57 godina i pada u zaborav jer je lice uništila brojnim operacijama.

Američka glumica i model Hunter Tylo početkom 90-ih redovito se nalazila na listama najljepših glumica svijeta, a publika je najviše pamti po ulogama u brojnim sapunicama.

Njen televizijski debi bio je 1985. godine u "All my children", a tri godine kasnije dobila je otkaz u seriji jer se saznalo da je u ljubavnoj vezi s Michaelom Tylom iz serije za kojeg se udala dvije godine kasnije. Druga značajna uloga bila joj je u popularnoj seriji 
"Naši najbolji dani" gdje je glumila Marinu Toscanu, a kako je često isticala svi su mrzili njezin lik jer se Marina upletala u odnos najpopularnijeg lika u seriji.

- Svi su mrzili moj lik pa čak i ja sam mrzila Marinu i vjerovala sam redateljima kako će joj s vremenom promijeniti karakter i učiniti je pozitivnom, ali to se nije dogodilo - rekla je. Seriju je napustila 1990. godine nakon što su ubili njezin lik.

Tada je na vrhuncu slave odlučila kako je možda najbolje da se prestane baviti glumom i odlučila je upisati fakultet medicine, ali kada joj je stigla ponuda da glumi u seriji "The Bold and beautiful" odlučila je i studirati i nastaviti glumiti. U seriji je glumila do 2002. godine. Glumila je i u popularnoj seriji "Melrose Place" iz koje ju je producent Aaron Spelling otpustio nakon što je saznao da je trudna, a ona ga je kasnije tužila i dobila odštetu od 30 milijuna kuna. Njezin privatni život obilježile su brojne tragedije.

Njezinoj kćeri Kytyji 1998. godine dijagnosticiran je rijedak oblik raka oka od kojeg se na kraju uspješno oporavila, a devet godina kasnije njezin 19-godišnji sin Michael utopio se u obiteljskom bazenu, a obdukcijski nalaz pokazao je kako je mladić doživio srčani udar.

U zadnjih desetak godina sada 57-godišnja glumica nije ostvarila značajniju ulogu, a mnogi kažu da su tome krive i brojne estetske operacije na kojima je bila i koje su joj dosta promijenile izgled, ali ne na bolje. Njezino lice zahvaljujući tim operacijama nema nijednu boru, ali primjećuje se koliko je to neprirodno i Hunter više nije nimalo nalik onoj glumici koja je bila na svim listama najljepših glumica svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije