Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočeivani kraj

Heather Locklear i Jack Wagner prekinuli zaruke

heather locklear
pixsell
16.11.2011.
u 09:15

Vijest o razlazu dvoje glumaca potvrdila je njihova glasnogovornica. Par je komentirao zbog čega se razišao.

Pamtimo ih po nekad popularnom serijalu ''Melrose Place'' gdje su bili bračni par, no čini se da u privatnom životu Heather Locklear i Jack Wagner do oltara neće prošetati. Naime, nakon što su u kolovozu objavili svoje zaruke koje su svi njihovi bližnji i očekivali nakon dugogodišnje veze, dvoje glumaca jučer je objavilo da su zaruke prekinuli.

Vijest o razlazu potvrdila je njihova glasnogovornica. Kći jedinica 50-godišnje Heather Locklear,  koju je dobila u braku s Richiejem Samborom, bila je presretna zbog majčine skladne veze s Wagnerom koja je počela 2007.  Locklear je u mladosti šest godine bila u braku s Tommyjem Leejem i dvanaest sa Samborom koji se nedavno vratio svojoj staroj ljubavi glumici Denise Richardson zbog koje je i ostavio Heather. Da stvar bude gora, Locklear i Richardson bile su najbolje prijateljice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije