Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne, hvala'

Ella Dvornik bizarnom objavom zaintrigirala pratitelje: 'Tko zna što je ovo?'

Foto: Youtube Screenshot
1/4
06.08.2019.
u 07:00

- Tko zna što je ovo? - upitala je Ella pratitelje i od njih sasvim očekivan dobila razne odgovore.

Ella Dvornik napravila je pomutnju na društvenim mrežama. Blogerica je svoje pratitelje odlučila počastiti jednom pitalicom objavivši na Instagram Storyju fotografiju spirale, inače najdjelotvornije metode kontracepcije.

- Tko zna što je ovo? - upitala ih je Ella koja je sasvim očekivano od svojih pratitelja dobila razne odgovore. Neki su pak tako mislili da je riječ o olovci za obrve, drugi su pak bili uvjereni da je vaga za mjerenje težine, dok su pak treći pisali da je riječ o otvaraču za vino.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Odgovori su poprilično nasmijali blogericu koja im je naposljetku odlučila otkriti da je riječ o spirali koja se stavlja u maternicu kako žena ne bi mogla ostati u drugom stanju. Mnogi su tada pomislili i da ju Ella sama koristi, no ona je svima dala do znanja da se s time ne služi. - Ne, hvala - kratko je zaključila Dvornik.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 6

GM
gmižić
07:25 06.08.2019.

Dajte samo još ovakog medijskog smeća....budemo od njega pametniji.

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
08:03 06.08.2019.

Opet ova?

SE
sesvečan7
09:20 06.08.2019.

....a tko je ona...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije