Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Vesna zavodi Gorana: Budi kraj mene, volim kad se smiješ

big brother
Foto: Screenshot
1/2
28.09.2015.
u 10:52

Vesna je tek u petak ušla u kuću, ali je na neki način u prednosti jer je kandidate tjednima prije ulaska gledala na TV-u i stekla dojam o njima

Novi tjedni zadatak u kojem su stanari prisiljeni biti vezani te do kraja tjedna postati primjer savršene veze, donio je neka nova šaputanja i rađanja simpatija. To da su Darko i Tina jedva dočekali zadatak nije nikoga iznenadilo, ali da su Goran i Vesna počeli očijukati ipak je pravo čudo!

Vesna je tek u petak ušla u kuću, ali je na neki način u prednosti jer je kandidate tjednima prije ulaska gledala na TV-u i stekla dojam o njima. Iako su Gorana njegovi sustanari često prozivali za bešćutnost, čini se da Vesna ne misli tako. Odmah po ulasku u kuću, Big Brother je spojio nju, Antona i Gorana, a njihova međusobna šaputanja i Vesnino očigledno zavođenje naočitog Gorana postaje sve vidljive.

Osim što si šapuću na uho, Vesna je komentirala kako obožava gledati Gorana dok se smije... Kako je počelo, ostatak tjedna bit će i više nego uzbudljiv. A mislili smo da će sve stati na romansi Steffani i Ervina...

>>Vesna već postala opaka konkurencija Zorici

>>Big Brother kuću napustio Aleksandar Ralevićić

Komentara 6

GR
grodar
12:41 28.09.2015.

Jel to ista ona placljiva babetina iz 3,2,1 kuhaj? Ma nije! Ovo je nadrogirani stari majmun

MU
mudrost
20:33 28.09.2015.

Vrlo važna vijest

NE
Neraaa
21:59 29.09.2015.

Vesna je ista žaba one oci njene bana je ista zaba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije