Naslovnica Showbiz TV

Tomislav i Bojan pustili suzu jer ih je pogodila pjesma

"Umirem sto puta dnevno" Tonyja Cetinskog bila je okidač
10. veljače 2018. u 15:58 2 komentara 4289 prikaza
Foto: Big Brother
Pogledajte galeriju 1/3

Iako muški stanari BB kuće vole pričati kako su frajeri, djevojkama nikad nisu rekli da ih vole i slično, čini se da je sve to samo maska. I to maska koja pada u vodu kad se popije pokoja kap alkohola. 

Promjene Na zahtjev gledatelja? BB dnevna emisija ide u novom terminu

Tako je Big Brother svojim stanarima odlučio prirediti zabavu kako bi se opustili i odmorili od tjednog zadatka "BB Republika", ali pjesme koje je puštao gađale su ravno u dušu. Barem u Bojanovu i Tomislavovu.

Naime, nedugo nakon što je tulum počeo Bojan je postao emotivan, a pjesma "Umirem sto puta dnevno" Tonyja Cetinskog bila je okidač. Nakon te pjesme i on i Tomo su bili u 'banani', ali kada je čuo taktove pjesme "Uzalud vam trud svirači", Tomo se povukao u osamu te počeo plakati.

Lucija i Juraj su mu prišli da provjere je li dobro, ali Dalmatinac nije bio voljan davati odgovore. 

Je li razlog sjetnom raspoloženju kraj veze o kojoj je Tomo prije nekoliko dana pričao stanarkama, a koji se dogodio nedugo prije njegovog ulaska u kuću?

Više o tome kako je prošla zabava u BB kući saznajte u dnevnoj emisiji večeras u 23 sata.

 | Autor : Big Brother Foto: Big Brother

Big Brother Anezi napokon priznala: Luka mi je simpatija, zgodan je i inteligentan! Big Brother Sjećate se Kreše iz prve sezone BB-a? Sada vodi puno mirniji život Constance Hall Poruka muškarcima Majka četvero djece očitala bukvicu svima: S vremena na vrijeme, operite prokleto suđe!
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša