Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Tomislav i Bojan pustili suzu jer ih je pogodila pjesma

Foto: Big Brother
1/3
10.02.2018.
u 15:58

"Umirem sto puta dnevno" Tonyja Cetinskog bila je okidač

Iako muški stanari BB kuće vole pričati kako su frajeri, djevojkama nikad nisu rekli da ih vole i slično, čini se da je sve to samo maska. I to maska koja pada u vodu kad se popije pokoja kap alkohola. 

Tako je Big Brother svojim stanarima odlučio prirediti zabavu kako bi se opustili i odmorili od tjednog zadatka "BB Republika", ali pjesme koje je puštao gađale su ravno u dušu. Barem u Bojanovu i Tomislavovu.

Naime, nedugo nakon što je tulum počeo Bojan je postao emotivan, a pjesma "Umirem sto puta dnevno" Tonyja Cetinskog bila je okidač. Nakon te pjesme i on i Tomo su bili u 'banani', ali kada je čuo taktove pjesme "Uzalud vam trud svirači", Tomo se povukao u osamu te počeo plakati.

Lucija i Juraj su mu prišli da provjere je li dobro, ali Dalmatinac nije bio voljan davati odgovore. 

Je li razlog sjetnom raspoloženju kraj veze o kojoj je Tomo prije nekoliko dana pričao stanarkama, a koji se dogodio nedugo prije njegovog ulaska u kuću?

Više o tome kako je prošla zabava u BB kući saznajte u dnevnoj emisiji večeras u 23 sata.

Foto: Big Brother

Komentara 2

RI
rikavac
17:11 10.02.2018.

dno dna

RG
RuzaSapina56@gmail.com
21:55 10.02.2018.

Zar nije zabranjena ta Sodoma i Gomora ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije