Naslovnica Showbiz TV

Stanarima je otkrivena jedna tajna koja je probudila znatiželju

Big Brother stanarima glavne kuće otkrio je kako postoji i tajna kuća, ali prešutio je kako su u toj kući zadnja dva tjedna boravila četiri stanara.
13. veljače 2018. u 10:10 1 komentara 9997 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Big Brother stanarima je otkrio još jednu kuću, ali ne i što se u njoj događalo protekla dva tjedna.

Promjene Na zahtjev gledatelja? BB dnevna emisija ide u novom terminu

„Ne mogu vjerovati!“ uzviknuo je Luka kada je ugledao drugu kuću u kojoj se proteka dva tjedna skrivala tajna obitelj. Zbunjeni stanari promatrali su Dudu, Marijana, Nikolu i Matiju u ispovjedaonici te potom njihov ulazak u novu kuću. Bojan je uvjeren da oni tek sada u nju ulaze, dok se Antonio ne da razuvjeriti. I dalje misli da četvorka zapravo uopće nije u srodstvu.  

Obitelj Ban u novoj ulozi dobro se snašla pa su odglumili da se prvi put nalaze u kući. „Živio photoshop““, poručila je Duda, a Nikola je Big Brotheru rekao da mu nije zanimljiv ovaj potez.

„Gledaj ti njih, koja kućerina“, komentirala je Ana. Stanovnici glavne kuće i dalje ne znaju o čemu je točno riječ. Novonastala situacija pobudila je znatiželju kod ukućana. „Sada mi je postalo tako uzbudljivo!“ priznala je Anezi, a i Antonio se složio da stvari polako postaju zanimljivije.

1 / 50
Počela 9. sezona Big Brothera
Mala sestra Emisija o Big Brotheru više nije na programu RTL-a, a ovo je razlog Antonija Blaće BIG BROTHER Veliko iznenađenje za stanare u sutrašnjoj emisiji! Renata i Antonija Blaće u Big Brotheru Ušla tajna obitelj Renata napustila Big Brother kuću, a otkrila je i zanimljivu tajnu
ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas