Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči finala

Big Brother: Oko 8100 puta na dan čuo se beeep!

Steffani Banić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/29
11.12.2015.
u 17:00

Uoči finala u kojem se za nagradu bori sedmero stanara donosimo zanimljive činjenice sedme sezone nikad brutalnijeg realityja

Sedam je stanara u borbi za pobjedu, a tko će doma s novcem, doznat ćemo uskoro.

Ervin, Barbara, Tina, Zorica, Goran, Darko te Mika i Giba nadaju se novčanoj nagradi koja, izvrše li ovotjedni zadatak, može iznositi 100 tisuća eura. U petak u 21 sat počinje finalna emisija, dok je u subotu u isto vrijeme zakazana superfinalna emisija u kojoj će biti proglašen pobjednik sezone. U petak će u emisiji uživo show napustiti jedan dio stanara, dok će u subotu biti proglašen pobjednik.

I pas Chester bio je u kući

Superfinaliste i onog stanara koji će na kraju slaviti pobjedu izabrat će gledatelji pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine. U ovoj ludoj, šokantnoj, ali zabavnoj i opet gledanoj sedmoj sezoni Big Brothera, drugoj regionalnoj, ukupno je u BB kući bila 21 osoba, pri čemu se blizanci Mika i Giba vode kao jedno. 
Ovogodišnji Big Brother imao je i pet privremenih stanara koji nisu bili u konkurenciji za nagradu – Katja (Steffanina majka), Lejla (Goranova zaručnica) i Simo (Zoričin suprug koji je doduše bio samo kratko u ispovjedaonici) te stanari iz bivših sezona showa Horvat, Dule i Nirmal.

Ne smijemo ne spomenuti da je poseban gost bio i pas Chester, ljubimac sestara Šegetin, koji se zadržao u kući više nego Simo.

Vampir se tjera cigaretom

Ukućani su morali odraditi 13 tjednih zadataka od kojih su četiri njih pali, a devet prošli. Tome valja pridodati i to da su ukupno dobili 335 kazni, a posebno zanimljivo je da se 8100 puta u prosjeku dnevno čuo beeep poznatiji nam kao cvrkut ptica čiji je zadatak bio cenzurirati neprimjerene riječi. U Big Brotherovu ispovjedaonicu ušetali su se u ovih sto dana čak 3112 puta.

Kada su biseri u pitanju, u njihovu "prosipanju" doktorirala je obitelj Vasić, točnije njihova mama Rada. Primjerice, nakon što je Steffani završavala jednu od svojih intenzivnih tirada riječju "kužiš?", Rada joj je odgovorila: "Sve ja kružim" i regija je dobila novu poštapalicu.

Ispuštala je vjetrove, postavljala neugodna i gramatički potpuno netočna pitanja, a jedne su je noći u BB kući napali vampiri. Barem tako tvrdi. Nasreću, znala je nekoliko trikova za rješavanje napasnika.

Prema njezinim precima, dovoljno je zapaliti cigaretu, što je korisno znati ako se tko "sretne" s njima. Što reći nego da smo gledajući "naučili" puno "korisnih" stvari, izgubili sate u promatranju budalaština koje nitko ne gleda, a svi o njima sve znaju.

Ali nasmijali smo se do suza, pa čak i zabavili.*

Komentara 9

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
18:03 11.12.2015.

Promiskuitetna prostakuša, užas

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
18:03 11.12.2015.

Promiskuitetna prostakuša, užas

IN
inbox
22:28 11.12.2015.

e ova sa slike je katastrofalna. ponaša se ko frajer. užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije