Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Big Brother

Menadžer u solariju zavodi i Barbaru! Steffani večeras ulazi u kuću

Prvo je mladi menadžer u solariju zaveo Steffani i odmah spavao s njom. Par dana seksa – i ljubav se rodila. Big Brother ih je razdvojio, a Ervin patio. Oporavio se malo ulaskom Mirjane...
02. listopada 2015. u 09:57 1 komentara 22888 prikaza
ervin barbara
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/7

Ervinove zavodničke avanture ubrzo će ga doći glave. Naime, najavljen je Steffanin povratak u kuću. U isto vrijeme, on se bacio na zavođenje Barbare – koja je Steffanina bolna točka. Povijest Ervinovih ljubavi u Big Brotheru ide nekako ovako.

Prvo je mladi menadžer u solariju zaveo Steffani i odmah spavao s njom. Par dana seksa – i ljubav se rodila. Big Brother ih je razdvojio, a Ervin patio.

Oporavio se malo ulaskom Mirjane. Animir-dama animirala je Ervina pa joj je masirao noge. Nježnost je na tome stala jer ga je Mirjana ubrzo proglasila dvoličnim lažljivcem. Tu je na red stigla Barbara. Fatalna Riječanka i Ervin sinoć su ležali u krevetu, a on je krenuo s već poznatim riječima.

Ono što je govorio Steffani, sada govori Barbari. – Rijetko tko mene može baš ono zaintrigirati. Rijetko tko... Donedavno nije nitko. Prije godinu i pol, i sad. To su moje riječi za tebe – izgovarao je duže vremena Ervin. Barbara mu se pristojno zahvalila. Silno nas zanima kako će na sve reagirati Steffani, koja sa Vasićima večeras ulazi u kuću. Big Brother će se pobrinuti da stanari saznaju pravu istinu, a to je da ih sve vrijeme iz tajnih prostorija motre Vasići te da su im zapravo oni krojili sudbinu od samog ulaska u kuću.

 
Opaaa! Da li ovo Ervin izjavljuje Barbari ljubav?

Opaaa! Da li ovo Ervin izjavljuje Barbari ljubav? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 1. listopad 2015

>>Evo kako je Vesna reagirala na priču o Goranovoj zaručnici

>>'Ubit će te Steffani!' – Ervin masirao novu stanarku Mirjanu!

psina
BLISKI SUSRET
Rijedak prizor u moru kod Istre: Ribar snimio drugu najveću živuću ribu na svijetu
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji