Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi kandidat još nije poznat

Evo tko će od večeras biti nova stanarka Big Brother kuće!

vesna bartulić
Foto: PR FOTO
1/5
25.09.2015.
u 17:54

Gospođa Vesna po zanimanju je pedikerka, no trenutačno je domaćica. Udana je i majka je kćeri Maje. Ima dva psa i mačka kao kućne ljubimce, a obožava kuhati i čitati dobre knjige

Ljubitelji realityja pripremite se! Znamo ime jedne osobe koja će večeras ući u Big Brother kuću. Dvoje ih ulazi, a zna se da je jedna od stanarki Vesna Bartolić.

Upečatljiva gospođa proslavila se u showu "3,2,1 kuhaj", gdje je ostala zapamćena po svojim izjavama, ali i bazi obožavatelja koje je sakupila. Grupa na Facebooku, pod nazivom "3,2,1 kuhaj – Vesnine kronike" okuplja štovatelje gospođe Vesne i njezinih jela.

Gospođa Vesna po zanimanju je pedikerka, no trenutačno je domaćica. Udana je i majka je kćeri Maje. Ima dva psa i mačka kao kućne ljubimce, a obožava kuhati i čitati dobre knjige.

>>Teta Vesna iz 3,2,1 kuhaj: Na kraju sam i potonula poput Titanika s tim holandezom

>>Tom Gretić: Lud sam za bolonjezom koji kuham četiri sata

Komentara 4

TA
tajgan
19:53 25.09.2015.

danijela trbović? to bi bilo zgodno..........

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
21:32 25.09.2015.

Ta emisija je na razini cirkusa pa je normalno za očekivati da će nova stanarka biti Vesna Pusić !!!

LO
Lovro13031999
20:49 25.09.2015.

Isuse ak bude se ponasala kak na 3,2,1 kuhaj onda bude ludilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije